VAKKER OG ALLSIDIG

Volvo V90

Sofistikert, allsidig og lekker.
V90 er stasjonsvognen som gir deg en bedre hverdag.

Prøvekjør

Skjønnheten i smart funksjonalitet

V90 er en perfekt stasjonsvogn. Elegant design møter eksklusivitet som gjør hver eneste kjøretur til noe spesielt, mens intuitiv teknologi bidrar til å gjøre hverdagen enklere. Overdådige materialer, ryddig design og et omhyggelig fokus på detaljer gjør kupeen til et fristed hvor alle reiser på første klasse. Stor lasteplass og en rekke praktiske funksjoner gjør den til en eksklusiv stasjonsvogn som lar deg gjøre mer, helt uanstrengt. Dette er form og funksjon i fullstendig harmoni.

Pilot Assist

Pilot Assist er halvautonom og utfyller Adaptive Cruise Control med en forsiktig styrestøtte som holder bilen midt i filen ved en fast hastighet, for jevnere kjøring fra start til motorveishastighet. Pilot Assist er en del av IntelliSafe Assist.

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control tilpasser hastigheten for å hjelpe deg å holde trygg avstand til saktekjørende kjøretøyer. Bare velg ønsket hastighet og tidsavstand til kjøretøyet foran, og nyt den jevne kjøringen fra stillestående opp til 200 km/t.

LED-frontlys

LED-belysningen optimaliserer sikten uten å blende andre. Våre egne LED-frontlys kombinerer et særpreget utseende med et overlegent langt og bredt lysmønster som automatisk veksler mellom nær- og fjernlys når du møter eller kjører opp bak et annet kjøretøy.

Lane Keeping Aid

Lane Keeping Aid er praktisk på motorveien. Hvis du kommer for nær, eller om du utilsiktet krysser en filmarkering, styrer den deg forsiktig tilbake i filen eller varsler med vibrasjoner i rattet.

Volvo On Call

Med Volvo On Call kan Volvoen kobles til en smarttelefon som blir en digital nøkkel til en rekke praktiske tjenester som gjør livet enklere. Den gir deg også kontroll over bilen på avstand, og omfatter veihjelp og assistanse i nødsituasjoner.
Imponerende bagasjeplass

V90 har et romslig, fleksibelt interiør som hjelper deg med å få mest mulig ut av hverdagen. Bagasjerommet på 560 liter kan utvides til hele 1526 liter, hvis du legger ned bakseteryggene ved ganske enkelt å trykke på en knapp i bagasjerommet. Under gulvet er det et trygt oppbevaringsrom som låses når du lukker bakluken.

Eksklusivt og avslappende

Elegant design og skandinavisk håndverk gjør kupeen i V90 til et fristed. Den stilrene utformingen skaper en følelse av ro, mens elegante detaljer som den kryssriflede startknappen og skandinaviske materialer som flammebjørk og Orrefors-krystall skaper en atmosfære av moderne eksklusivitet.

Bygget for høy ytelse

Alle versjonene av V90 leverer kompromissløs ytelse, takket være de avanserte bensin- og dieselmotorene våre. De firesylindrede motorene har en kompakt, lett konstruksjon som gjør dem sprekere, mens lavfriksjonsteknologien balanserer presis ytelse med enestående effektivitet.

Designet for å beskytte

V90 er et trygt sted for deg og passasjerene dine. Et beskyttelsesbur laget av ultrasterkt borstål beskytter deg og passasjerene dine. Forspenningsmekanismer og lastbegrensere sørger for at sikkerhetsbeltene har helt riktig stramming, uten at de påfører kroppen for mye press.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Finn din Volvo selger:
Erik HovdeSalgssjef
Direkte:69235614
Hans Petter KlevenSelger
Direkte:69235613
Amund GlenneSelger
Direkte:69127511
Anders HovdeBruktbilansvarlig
Direkte:69235609
Stine TangenSalgssekretær
Direkte:69235620
Ole Andreas BjorVolvoansvarlig
Direkte:69115911
Per Anders BuerSelger
Direkte:69115913
Torill WenbergSalgssekretær
Direkte:69235613
Nitin SharmaVolvoansvarlig
Direkte:69235504
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025
Kjersti PaarSalgssekretær
Direkte:69355032
Henrik ØstbySelger
Direkte:69845848
Bjørn BergliBruktbilansvarlig
Direkte:69845850
Ole Magnus KjeveDaglig leder
Direkte:69845847
Elisabeth GulbrandsenSalgssekretær
Direkte:69845842