Tilbehør

Tilbehør for en enklere hverdag

Med bærekraft i tankene er tilbehøret prøvd, testet og skreddersydd for din Volvo, for å sikre perfekt passform og funksjonalitet.

Løft eksteriøret

Et stigtrinn ser veldig bra ut på bilen, men er også veldig praktisk. Du kommer opp ett trinn og rekker opp til taket for enklere lasting og lossing.

Med rom for eventyr

En takboks er det perfekte tilbehøret for alle slags bilturer. Den frigjør ekstra plass i bagasjerommet og ruster deg optimalt for lengre turer bort i bil.

Teknisk ytelse til et nytt nivå

For en mer dynamisk og kraftig kjøring med raskere motorrespons og akselerasjon, velg Polestar Performance Optimization-programvareoppgraderingen.Utformet for å ta bilens ytelse til neste nivå.

Ta vare på din Volvo

Fra matter til støtfangerdeksler. Skreddersy Volvoen din med eksklusivt tilbehør tilpasset din livsstil.

Beskytter de små passasjerene

Fra ISOFIX-modeller for spedbarn til bilputer for større barn. Våre mange tiår med ekspertise går inn i hvert barnesete for å sikre maksimal sikkerhet og komfort, klar til å beskytte din mest dyrebare last. Vi vet hvordan de små kan være, og setene våre er derfor trukket i pustende ullstoff som lett kan tas av og maskinvaskes.

Bilens beste venn

Aldri mer hunder på ville veier. Volvo sin hundegrind er spesielt tilpasset bilens bagasjerom og leveres med beskyttende gitter og skillevegg for god sikring av menneskets beste venn på veien.

Kabeloppbevaring

Det er ingenting mer frustrerende enn et bagasjerom fullt av hengslengte ladekabler. Volvo sin stilrene veske til ladekabelen er perfekt for enkel oppbevaring, og holder bilen ren og fri for smuss.