NESTE GENERASJON STASJONSVOGN

Nye V60

Elegant, sportslig og allsidig: Dette er neste generasjon stasjonsvogn.

Prøvekjør

Den ultimate familiebilen

Uansett hvem du er, hvor du bor eller hvem du deler livet ditt med, vet vi at du ønsker å beskytte dine nærmeste. Derfor har vi laget nye Volvo V60, den ultimate familiebilen.

Pilot Assist

Pilot Assist er halvautonom og utfyller Adaptive Cruise Control med en forsiktig styrestøtte som holder bilen midt i filen ved en fast hastighet, for jevnere kjøring fra start til motorveishastighet. Pilot Assist er en del av IntelliSafe Assist.

LED-frontlys

LED-belysningen optimaliserer sikten uten å blende andre. Våre egne LED-frontlys kombinerer et særpreget utseende med et overlegent langt og bredt lysmønster som automatisk veksler mellom nær- og fjernlys når du møter eller kjører opp bak et annet kjøretøy.

Volvo On Call

Med Volvo On Call kan Volvoen kobles til en smarttelefon som blir en digital nøkkel til en rekke praktiske tjenester som gjør livet enklere. Den gir deg også kontroll over bilen på avstand, og omfatter veihjelp og assistanse i nødsituasjoner.

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control tilpasser hastigheten for å hjelpe deg å holde trygg avstand til saktekjørende kjøretøyer. Bare velg ønsket hastighet og tidsavstand til kjøretøyet foran, og nyt den jevne kjøringen fra stillestående opp til 200 km/t.

Plassen du trenger

V60 har et av de mest praktiske interiørene i sitt segment. Smale forseterygger og formstøpte bakseter sørger for utmerket benplass bak, samtidig som du og passasjerene kan nyte den samme gode komforten og støtten. Bagasjerommet har et lastevolum på 529 liter opp til toppen av bakseteryggen, inkludert oppbevaringsrommet under gulvet, og opptil 1364 liter når begge delene av bakseteryggen er lagt ned.

Kontroll til fingerspissene

Mange av funksjonene i V60 styres fra senterdisplayet med berøringsskjerm – et velkjent innslag i nye Volvo-biler, som kombinerer elegant design med overlegen brukervennlighet. Senterdisplayet er designet for å redusere distraksjoner, og har en kraftig, tydelig grafikk og et vertikalt format som gjør det enkelt å lese trafikkinformasjon og kart. Berøringsskjermen på 9 tommer er så følsom at du til og med kan bruke den med hansker på hendene, og overflaten har et spesialbelegg som reduserer gjenskinn.

Nyt en dynamisk kjøreopplevelse

V60 har dynamiske kjøreegenskaper, med et chassis som gir deg overlegen kontroll. Forhjulsopphenget har doble A-armer, mens bakhjulsopphenget har Volvo Cars' nyskapende integrerte «integral link»-oppsett. Lette, avanserte materialer er brukt gjennomgående for å redusere totalvekten og sikre presis respons. I tillegg til et sportslig uttrykk leverer V60 den gode ytelsen du forventer av en Volvo, med en kjøreopplevelse som gir deg utmerket komfort – uansett underlag.

Designet for å beskytte

Trygghet for deg og passasjerene dine har alltid vært det viktigste for Volvo, og de avanserte sikkerhetsfunksjonene i V60 er resultatet av innovasjoner gjennom mange år. Ultrasterkt borstål – en av verdens sterkeste ståltyper – lager et beskyttende bur rundt deg og passasjerene dine, mens deformasjonssoner foran og bak avleder så mye energi som mulig fra passasjerrommet ved en eventuell kollisjon.

Assistansesystem

Volvo Cars' Pilot Assist er et assistansesystem som hjelper deg å opprettholde en valgt hastighet eller avstand til bilen foran, og bruker styreimpulser for å holde deg i midten av kjørefeltet. Pilot Assist fungerer ved hastigheter opptil 130 km/t og gjør det mer praktisk og mindre anstrengende å kjøre på motorvei eller i tett trafikk.

I EU og USA er Pilot Assist koblet til navigasjonssystemet og har en «elektronisk horisont»-funksjon som øker presisjonen og ytelsen i svinger. Kunder i vesteuropeiske markeder kan glede seg over Curve Speed Adaption, en funksjon som bruker kartdata til å tilpasse kjørehastigheten i svinger.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Finn din Volvo selger:
Erik HovdeSalgssjef
Direkte:69235614
Hans Petter KlevenSelger
Direkte:69235613
Amund GlenneSelger
Direkte:69127511
Anders HovdeBruktbilansvarlig
Direkte:69235609
Stine TangenSalgssekretær
Direkte:69235620
Ole Andreas BjorVolvoansvarlig
Direkte:69115911
Per Anders BuerSelger
Direkte:69115913
Torill WenbergSalgssekretær
Direkte:69235613
Nitin SharmaVolvoansvarlig
Direkte:69235504
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025
Kjersti PaarSalgssekretær
Direkte:69355032
Henrik ØstbySelger
Direkte:69845848
Bjørn BergliBruktbilansvarlig
Direkte:69845850
Ole Magnus KjeveDaglig leder
Direkte:69845847
Elisabeth GulbrandsenSalgssekretær
Direkte:69845842