DISCOVERY SPORT

Prøvekjør
Motor

Ingenium dieselmotor

Ingenium er Jaguar Land Rovers nye generasjon motorer som er utformet for effektiv ytelse, raffinement og effektivitet. Våre Ingenium-motorer er tilgjengelig i to versjoner, 150 hk og 180 hk. Vi gir deg også muligheten til å velge mellom 2WD eller 4WD, samt 6-trinns manuell eller 9-trinns automat. Med avansert teknologi og aluminiumskonstruksjon leverer disse motorene imponerende drivstofforbruk og CO2-utslipp. De er også betydelig lettere, mer drivstoffeffektive og mer raffinerte enn forgjengerne, samtidig som de er rimeligere og mer praktiske takket være lengre serviceintervaller på ca. 34 000 km eller 2 år på 4WD-modellene.
Teknologi

9-trinns automat

En lett og kompakt 9-trinns automat leverer optimal drivstofføkonomi og CO2-utslipp, samt bedre kontroll under forhold med dårlig veigrep. Eller under sleping via det spesialutformede, ultralave førstegiret. Girkassen er ekstremt robust og kompletterer bilens terrengegenskaper samtidig som den er både raffinert og svært effektiv.
Egenskaper

Trygghet på dypt vann

Wade Sensing er ekstrautstyr som er konstruert for å hjelpe deg når du kjører bilen i vann. Sensorer i sidespeilene gir informasjon i sanntid, inkludert informasjon om vanndybde og bilens maksimale vadekapasitet via berøringsskjermen.
Egenskaper

All Terrain Progress Control

Med Land Rover i blodet er Discovery Sport klar for selv de mest utfordrende forhold. All Terrain Progress Control (ATPC) kan brukes på asfalt, grus, sand eller snø, og fungerer som en cruisekontroll i lav hastighet, og bidrar til at føreren konsentrerer seg om styringen og finner veien gjennom hindringene.

UNIKT DESIGNET FOR VÅR TID

Dette er en moderne, relevant og overbevisende bil med et kompakt karrosseri og en målbevisst profil, den vekker følelser med sin markante silhuett og de lekre formene.

INTERIØRDESIGN

Attraksjonen ved den ytre designen videreføres inn i kupeen med dritige horisontale og vertikale linjer, komplettert med rene flater, ypperlige overflatefinish og muligheten for å velge skinn av høy kvalitet. Dette, sammen med bilens DNA, gir en luksuriøs følelse i det meget allsidige interiøret.

TILBEHØR TIL HENGERFESTE

Med en slepekapasitet på 2 500 kg takler Discovery Sport selv de mest krevende slepeoppgaver. Du kan velge mellom elektrisk utfellbart eller avtakbart tilhengerfeste sammen med bilens kamerasystemer og Trailer Stability Assist-teknologier for sikker manøvrering og sleping av last med tilhenger.

DISCOVERY SPORT

Den eventyrlystne og allsidige kompakte SUV-en.

Utstyrsliste

Kontakt oss i dag!
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593