NYE RANGE ROVER VELAR

BILBUTIKK1 - VI KAN LAND ROVER!

Vi i Bilbutikk1 er stolte av å være Land Rover forhandler. Etter 3 år som autoristert verksted, gleder vi oss igjen over å kunne tilby deg som kunde Land Rover sine produkter. Vi har byttet lokasjon til Glomveien 5 i Sarpsborg, men har fortsatt de samme godt kvalifiserte medarbeiderne våre som står klare til å ta deg i mot. Vi bestreber å kunne gi deg og din bil den servicen du trenger og fortjener, slik at vi kan holde din Land Rover i samme tilstand som da den forlot utstillingshallen.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS Luksus, ytelse og egenskaper på et helt nytt nivå

4WD

Terrengkjøring er trygt og presist takket være All Wheel Drive (AWD). For å beholde optimal trekkraft under alle forhold, er kjøreegenskapene til Range Rover koblet til en rekke avanserte teknologier.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Med Land Rover i blodet er Discovery Sport klar for selv de mest utfordrende forhold. All Terrain Progress Control (ATPC) kan brukes på asfalt, grus, sand eller snø, og fungerer som en cruisekontroll i lav hastighet, og bidrar til at føreren konsentrerer seg om styringen og finner veien gjennom hindringene.