Proceed

Prishenvendelse
Prøvekjør

Oppdag nye Kia ProCeed. Kias første shooting brake byr på både stilig design og et romslig bagasjerom.

Sportslig personlighet

Tigernose-grillen og de brede, lave luftinntakene hinter til sportslig ytelse. LED-hovedlyktene med «Ice Cube» LED-kjørelys og de nye 18-tommers lettmetallfelgene bidrar ytterligere til bilens selvsikre fremtoning. De sportslige sideskjørtene med fargede detaljer og vinduslistene i matt krom understreker den dramatiske silhuetten.

Gjør et varig inntrykk

Den brede bakre støtfangeren gir bilen et selvsikkert og atletisk uttrykk. Det doble eksosrøret forsterker den dynamiske og sportslige stilen. Navnet ProCeed er skrevet med store bokstaver midt på bakluken, under LED-baklysene som går tvers over hele bakluken og gir bilen en unik lyssignatur.

Elegant interiør

Når du setter deg inn, blir du møtt av et kvalitetsinteriør med god plass i både for- og baksetene. Myke overflater, D-formet ratt, metalldetaljer og taktrekk i sort tekstil omslutter passasjerene og skaper en lun atmosfære.

Kjøreegenskaper

Kjøreopplevelse

Dynamiske kjøreegenskaper, smidighet og rå krefter – det er ingen overraskelse at nye Kia ProCeed er morsom å kjøre. Drivlinjene er konfigurert slik at de gir optimal ytelse sammen med demperinnstillingene. Bilens lave understell og fullstendig uavhengige fjæring gir god respons sørger for friske kjøreopplevelser.
Kjøreegenskaper

Motorer og girkasse

Proceed GT-line leveres med diesel- eller bensinmotorer kombinert med en 7-trinns automatgirkasse med dobbeltclutch.
Kjøreegenskaper

Girhendler på rattet

Modeller med Kias girkasse med dobbeltclutch har fått nye ratthendler i metall. Ved hjelp av girhendlene på rattet kan du gire raskt og smidig uten å ta hendene fra rattet.
Kjøreegenskaper

Valg av kjøremodus (DMS)

På modeller med 7-trinns automatgirkasse med dobbeltclutch kan kjøreopplevelsen skreddersys ved hjelp av systemet for valg av kjøremodus. Normalmodus gir optimal drivstofføkonomi og avslappet styring. Sportsmodus gir bedre gassrespons, raskere akselerasjon og mer følsom styring.
Tilkobling

8" navigasjonsskjerm og førsteklasses lyd

Navigasjonssystemet har en oversiktlig og lettlest 8-tommers berøringsskjerm som viser kjøreruter, snarveier og andre nyttige opplysninger. Herfra kan du også styre det avanserte lydanlegget fra JBL® med åtte høyttalere og Clari-Fi™-teknologi. Med 7 års abonnement på kartoppdateringer holdes systemet oppdatert år etter år.
Tilkobling

Kias tilkoblede tjenester

Med Kias tilkoblede tjenester basert på TomTom Live Services samt Apple CarPlay™ har du tilgang til informasjon om bensinstasjoner, fotobokser og parkeringsmuligheter, vær- og trafikkmeldinger og mye mer fra berøringsskjermen på 8".
Tilkobling

Trådløs lading

Lad telefonen underveis uten kabler! Legg ganske enkelt din kompatible smarttelefonen på ladeplaten i midtkonsollen.

Utstyrsliste

Frode HansenKiaansvarlig / Selger
Direkte:69355011
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025