PICANTO

Prøvekjør
Interiør

Finn ditt favoritt-interiør

Skreddersy din Picanto ved å velge blant mange spennende interiører; sort, grått, brunt, blått, rødt eller lime!
Eksteriør

Tøffe frontlykter

Ingenting er kjedelig med nye Picanto. Projeksjonsfrontlysene med LED kjørelys gir bilen karisma og karakter. På sidene er det LED blinklys. Det er godt å bli lagt merke til!
Oppbevaring

Størst bagasjerom i klassen

Valgene er mange i nye Picanto. Ta den fleksible og nyttige bagasjeplassen som kan romme 255 liter. Utnytt mulighetene med høydejusterbart bagasjeromsgulv for enkel transport av høye gjenstander. Baksetet kan deles 60:40 og legges ned.
Smarte løsninger

Full av skjulte talenter

På solskjermen er det lys på hver side av speilet, og et flott u-formet stemningslys rundt. Morgenkaffen eller smoothien står sikkert i den sammenleggbare, plassbesparende koppholderen.
God plass

En kompakt bil med god plass

Nye Picanto føles overraskende romslig, med god plass til hode, skuldre og ben – selv i baksetet. Oppvarmet ratt og setevarme gjør turen behagelig.
Multimedia

Navi med 7" berøringsskjerm

Det stilige infotainmentanlegget holder deg alltid på rett spor med navigasjon og oppdatering i sanntid. Bruk skjermen for å finne raskeste vei dit du skal, lytte til din favorittmusikk eller se i ryggekameraet.

Motorvalg

Gi din helt nye Kia Picanto mer krefter ved å velge en motor som passer din (kjøre)stil. Kan nå leveres med en sterk og likevel økonomisk 1.0 T-GDI (turbo direkte bensininnsprøyting), din perfekte partner i bytrafikken. Om du foretrekker minimalt karbonutslipp og gøy mens du kjører. kan du velge 1.0 MPI-motoren og redusere utslippene til så lite som 89g CO2/km.

Spenstige kjøreegenskaper

Nye Picanto er utstyrt med momentstyring som forhindrer understyring. Takket være AHSS (avansert høystyrkestål) kan du nyte turen med mindre vibrasjoner og støy.

Interiør av høy klasse

Finn din Kia Selger

Trykk på ønsket avdeling

Frode HansenKiaansvarlig / Selger
Direkte:69355011
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025