VERDENS BESTE BIL 2019:

I-PACE

Prishenvendelse
Prøvekjør
VERDENS BESTE BIL I NORGE, EUROPA OG VERDEN

Selv om I-PACE har blitt tildelt over 60 priser fra dyktige fagfolk, så er våre kunders opplevelser fortsatt det som veier tyngst.

"Bilen har supre kjøreegenskaper, er stillegående og godt lydisolert, og er fremfor alt praktisk i bruk og morsom å kjøre. Det er heller ikke noe problem å oppnå gitt snittforbruk og ingen rekkeviddeangst på vei til-og-fra hytta, sommer som vinter."

Lars Wiig, kunde av I-PACE siden desember 2018

Jaguar Dynamikk

Kjøreegenskap

Motoren i I-PACE leverer 400 hk og 700 Nm umiddelbart dreiemoment. Med innebygd All Wheel Drive kan I-PACE akselerere fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.
90 kWh-batteri

Batteri

90 kWh-batteriet i I-PACE er utviklet for lang levetid og støtter lengre perioder med maks. kraft. Batteriplasseringen ved hjulbuen gir bilen lavt tyngdepunkt og naturlig dynamikk, noe som gjør I-PACE til førerens bil.
Elmotorer

Motor

I‑PACE drives av to synkroniserte permanentmagnetiserte elmotorer integrert i fram- og bakakslene.
Torque Vectoring

Ytelse

Leverer kontrollert, uavhengig bremsing på de individuelle, innvendige for- og bakhjulene for å optimalisere kjøreegenskapene selv i de skarpeste svingene. Under de fleste forhold brukes bremsetrykket på det innvendige bakhjulet ettersom dette optimaliserer kjøreegenskapene i skarpe svinger mens det innvendige framhjulet bremses for bedre effektivitet og raffinement.
Takløsning

Eksteriør

Taket på I-PACE er tilgjengelig i bilens farge, svart kontrastfarge eller som panoramaglasstak.
Jaguar felger

Eksteriør

I-PACE tilbyr et utvalg av felger i størrelsene 18”, 20” og 22” som kompletterer det revolusjonerende utseende til I-PACE.
ELEGANT DESIGN

Med et elegant, aerodynamisk design og lav luftmotstand på 0,29Cd, er I-PACE skapt for effektiv kjøring, optimal rekkevidde og stabilitet. I-PACE ser like elegant ut fra alle vinkler takket være den flytende livlinjen, det dramatiske panseret og de kraftige skuldrene.

SOFISTIKERT INTERIØR

I-PACE integrerer teknologi og god plass på en sømløs måte. Interiøret er ryddig med taktil betjening og rene linjer. Elmotoren gir ekstra god plass og optimaliserer komforten i I-PACE.

Touch Pro Duo infotainmentsystemet i I-PACE gjør det praktisk og enkelt å betjene bilens teknologier. 4G Wi-Fi-kapasitet er standard og en rekke konnektivitetsfunksjoner gjør det enkelt å holde kontakten med din digitale verden.

ENKEL BETJENING

Touch Pro Duo infotainmentsystemet i I-PACE gjør det praktisk og enkelt å betjene bilens teknologier. 4G Wi-Fi-kapasitet er standard og en rekke konnektivitetsfunksjoner gjør det enkelt å holde kontakten med din digitale verden.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593