LEVERINGSKLARE I-PACE

0,99% RENTEKAMPANJE*
Prøvekjør
Jaguar Dynamikk

Kjøreegenskap

Motoren i I-PACE leverer 400 hk og 700 Nm umiddelbart dreiemoment. Med innebygd All Wheel Drive kan I-PACE akselerere fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.
90 kWh-batteri

Batteri

90 kWh-batteriet i I-PACE er utviklet for lang levetid og støtter lengre perioder med maks. kraft. Batteriplasseringen ved hjulbuen gir bilen lavt tyngdepunkt og naturlig dynamikk, noe som gjør I-PACE til førerens bil.
Elmotorer

Motor

I‑PACE drives av to synkroniserte permanentmagnetiserte elmotorer integrert i fram- og bakakslene.
Torque Vectoring

Ytelse

Leverer kontrollert, uavhengig bremsing på de individuelle, innvendige for- og bakhjulene for å optimalisere kjøreegenskapene selv i de skarpeste svingene. Under de fleste forhold brukes bremsetrykket på det innvendige bakhjulet ettersom dette optimaliserer kjøreegenskapene i skarpe svinger mens det innvendige framhjulet bremses for bedre effektivitet og raffinement.
Takløsning

Eksteriør

Taket på I-PACE er tilgjengelig i bilens farge, svart kontrastfarge eller som panoramaglasstak.
Jaguar felger

Eksteriør

I-PACE tilbyr et utvalg av felger i størrelsene 18”, 20” og 22” som kompletterer det revolusjonerende utseende til I-PACE.

ELEGANT DESIGN

Med et elegant, aerodynamisk design og lav luftmotstand på 0,29Cd, er I-PACE skapt for effektiv kjøring, optimal rekkevidde og stabilitet. I-PACE ser like elegant ut fra alle vinkler takket være den flytende livlinjen, det dramatiske panseret og de kraftige skuldrene.

AVSLAPPENDE INTERIØR

I-PACE integrerer teknologi og god plass på en sømløs måte. Interiøret er ryddig med taktil betjening og rene linjer. Elmotoren gir ekstra god plass og optimaliserer komforten i I-PACE.

ENKEL BETJENING

Touch Pro Duo infotainmentsystemet i I-PACE gjør det praktisk og enkelt å betjene bilens teknologier. 4G Wi-Fi-kapasitet er standard og en rekke konnektivitetsfunksjoner gjør det enkelt å holde kontakten med din digitale verden.

JAGUAR I-PACE

Jaguar lanserer den ultimate elektriske Performance-SUV

Utstyrsliste

Bjørn EllingsenDaglig leder
By:Sarpsborg
Mobil:95911337
Direkte:69127512
Amund GlenneSelger
By:Follo Avd.Sarpsborg
Mobil:90143806
Direkte:69127511