JAGUAR I-PACE

Fra 649 900,- 

Les mer
Bilbutikk1 - Vi kan Jaguar!

Vi i Bilbutikk1 er stolte av å være Jaguar forhandler. Vi bestreber å kunne gi deg og din bil den servicen du trenger og fortjener, slik at vi kan holde din Jaguar i samme tilstand som da den forlot utstillingshallen.XF

Fra 521.900 kr

Helt tydelig en Jaguar. Det selvsikre utseendet til XF skiller seg ut i mengden. Denne dynamiske og luksuriøse sedanen/stasjonsvognen har en overlegen kombinasjon av styringsrespons, kjørekomfort, raffinement og ytelse som både er effektiv og begeistrer.

XE

Fra 447.900 kr

Vår mest avanserte, effektive og raffinerte sportssedan noensinne. Med arvestoff fra allerede legendariske F-TYPE er dens sportslige hensikter åpenbare.

XJ

Fra 1.124.900 kr

XJ redefinerer luksusbilen. En dramatisk kombinasjon av skjønnhet, luksus og kraft. Bilen har smidige kjøreegenskaper og leverer en oppkvikkende, dynamisk kjøreopplevelse.

E-PACE

Fra 476.900 kr

Med en førerfokusert kupé i et familieorientert miljø, kombinerer den helt nye E-PACE Jaguars kjøreopplevelse med brukervennlighet og klasseledende oppbevaringsløsninger.

F-TYPE

Fra 834.900 kr

F-TYPE er en kraftig, smidig og karakteristisk Jaguar sportsbil. Den er utviklet for høy ytelse samt umiddelbar respons.

F-PACE

Fra 651.900 kr

F-PACE er en Performance Crossover som kombinerer optimal kjøreglede med effektivitet. Den nye F-PACE er teknologisk avansert for å gjøre deg trygg, tilkoblet og underholdt.


NY F-TYPE


Utvalget av F-TYPE tilbyr unike sportsbiler fra Jaguar med uanstrengt ytelse, presise og smidige kjøreegenskaper, raffinement og brukervennlighet. 


HVA ER XJ?


XJ redefinerer luksusbilen. En dramatisk kombinasjon av skjønnhet, luksus og kraft. Bilen har smidige kjøreegenskaper og leverer en oppkvikkende, dynamisk kjøreopplevelse. Kupeen er romslig og avslappende for både fører og passasjer.

Ingen biler ser ut eller føles som en XJ.