Volvo C40 og XC40 øker rekkevidden og ladehastigheten

Nå kan Volvos elbiler kjøre lengre og lade raskere

Volvo har kunngjort detaljer om sine elbiler for modellår 2024. Her vil Volvo XC40 få en rekkevidde opp til 515 km, mens Volvo C40 vil få opp til 533 km. Dette takket være en ny og større batteripakke. Begge modellene vil også få bedre ladeeffekt, som vil bety raskere lading.

Fram til i dag har Volvos elbiler hatt en maksimalt oppnåelig ladeeffekt på 150 kW. På de nye modellene som også har den største batteripakken, øker Volvo denne til 200 kW. Samtidig får begge modeller ny motor på bakakselen. Med det går Volvo bort fra forhjulsdrift og tilbyr nå XC40 og C40 med bakhjulsdrift eller firehjulsdrift.

Les mer om XC40 og C40

No items found.

Annet aktuelt

Lansering nye Volvo EX30

Lansering nye Volvo EX30

Onsdag 7. juni presenterer Volvo nye elektriske EX30. Vi har åpent hus i alle våre butikker, og inviterer deg til å oppleve lanseringen sammen med oss.

...

...

En stor liten nyhet fra Volvo Cars.

Vær tidlig ute - Bestill hjulskift i dag

Vær tidlig ute - Bestill hjulskift i dag

Vinteren slipper liksom ikke taket i oss, men snart er våren her!

Volvo i millionklassen til opplæring

Volvo i millionklassen til opplæring

Bilbutikk1 har i samarbeid med Volvo Car Norge overlevert en Volvo XC90 T8 til Opplæringskontoret Bilfag i Østfold. Bilen skal nå brukes av lærere i mekaniske fag for å oppdatere seg på moderne teknologi.

Vi pusser opp i Moss

Vi pusser opp i Moss

Bilbutikk1 Moss er under oppussing, og vil om noen uker fremstå som et nytt og moderne bilsenter. Vår Volvo-avdeling pusses opp både ute og inne, i tillegg bygges en helt ny avdeling for Polestar.

Volvo EX90 – verdenspremiere

Volvo EX90 – verdenspremiere

Velkommen til oss 9. november for lansering av Volvo EX90