Den dynamiske skandinaviske SUV-en

XC60 er vår mellomstore SUV og representerer skandinavisk design og kreativitet på sitt beste. Dette er en SUV designet rundt deg – fullpakket med nyskapende teknologi, med nydelig design og et chassis som har riktig balanse mellom komfort og kontroll.

Privatleie fra 4 990,- /mnd.*Les mer her
Privatleie fra 3 990,-/mnd*Les mer her
Privatleie fra 4 290,- /mnd.*Les mer her
Privatleie fra 3 990,- /mnd.*Les mer her
Privatleie fra 4 290,- /mnd.*Les mer her
Privatleie fra 5 990,- /mnd.*Les mer her
Privatleie fra 4 990,- /mnd.*Les mer her

Bilbutikk1 - Vi kan Volvo!

Vi i Bilbutikk1 er stolte av å være Volvo-forhandler. Vi føler stolthet av å kunne tilby deg som kunde Volvo sine produkter og servicetjenester. Vi bestreber å kunne gi deg og din bil den servicen du trenger og fortjener, slik at vi kan holde din Volvo i samme tilstand som da den forlot utstillingshallen.

Nye XC90

Nye V90 Cross Country

Volvo - Ledende innenfor barnesikkerhet

Du vil at barna dine skal være så trygge som mulig i bilen, og det samme vil vi. Volvo Cars spilte en sentral rolle i utviklingen av bakovervendte barneseter, og vi bestreber oss hele tiden på å forbedre barnesikkerheten i bilene våre gjennom en unik kombinasjon av forskning og utvikling.

Siri og vennene er på vei til skolen, da bilen plutselig får skrens i veikanten og Siri mister kontroll over bilen. Se det gripende intervjuet med føreren Siri (18) og hennes foreldre her.

6. April 2017 - Bil med fire ungdommer krasjet i tre