RANGE ROVER

Prøvekjør
Nøkler

Activity Key

Nyt dine utendørsaktiviteter og la nøklene ligge trygt i bilen. Land Rover Activity Key er et solid og vanntett armbånd som lar deg delta i en rekke aktiviteter der det er upraktisk å ha en bilnøkkel i lommen. Activity Key leveres som ekstrautstyr.
Komfort

Elektrisk berøringsfi solskjerm

For å hindre at kupeen overopphetes og minimere bruken av klimaanlegget, aktiveres den elektriske solskjermen automatisk når passasjerene har forlatt bilen og dørene låses. Den elektriske berøringsfrie solskjermen (ekstrautstyr) kan også aktiveres ved hjelp av intuitiv bevegelsesstyring slik at du kan konsentrere seg om veien.
Kjøreegenskap

Terrain Response 2

Matcher krevende terreng. Terrain Response 2 tilpasser responsen fra bilens motor, girkasse, differensialer og chassis-systemer etter kjøreforholdene. Velg mellom syv modi: Dynamic, Eco, Comfort, Grass/Gravel/Snow, Mud and Ruts, Sand og Rock Crawl.
Ytelse

Adaptive Dynamics

Adaptive Dynamics gjør at kjøringen går som en lek. Systemet overvåker bilens bevegelser over 500 ganger i sekundet og reagerer på førerens bevegelser eller veiforholdene umiddelbart, noe som bidrar til større kontroll og minimaliserer karosserikrenging for en mer stabil kjøring.
Lys

LED hovedlys

For å skape en mer dramatisk og moderne følelse er Range Rover utstyrt med LED lys rundt hele bilen.
Lys

Pixel-Laser LED hovedlys

Pixel-laser LED hovedlys med signatur kjørelys gir et optimalt lysbilde med laserteknologi som leverer fem ganger bedre belysning enn med standard LED lys Systemet lyser opp over 500 m av veien foran.

INTERIØRDESIGN

Meget komfortabelt med elegant detaljering. Interiørdetaljene og detaljer i trefinér skaper en følelse av luksus i Range Rover.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det 12,3'' HD interaktive førerdisplayet kan motta og vise informasjon, underholdning og aktiv sikkerhetsdata, som blant annet navigasjon, telefon og media.

4WD

Terrengkjøring er trygt og presist takket være All Wheel Drive (AWD). For å beholde optimal trekkraft under alle forhold, er kjøreegenskapene til Range Rover koblet til en rekke avanserte teknologier.

RANGE ROVER

Kremen av raffinerte egenskaper.

Utstyrsliste

Kontakt oss i dag!
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593