STONIC

Prishenvendelse
Prøvekjør
En dynamisk kjøreopplevelse

Kia Stonic

Gjør deg klar for moro og kvikk respons på kommando bak rattet.
Klar for å frese av gårde

Kia Stonic

1.0T-GDI-motoren yter 120 HK og er et hyggeelement alene i den urbane crossoveren. Dermed er det bare å ta plass, på med sikkerhetsbeltet og gi gass for å kjenne på et nytt nivå av kjørglede.
Touch-skjerm

Kia Stonic

Faller gjennomtenkt teknologi i smak? Kia Stonic kan friste med en nydelig 7-tommers trykkfølsom skjerm som gir deg overblikk over alt fra radio til navigasjon - som har 7-års oppdatering av kartene inkludert. Passasjerene i baksetet kan selvfølgelig koble seg til en USB-lader ved behov.
Filskiftvarsler

Kia Stonic

Filskiftvarsleren (LDW) bidrar til å redusere faren ved en uoppmerksom eller trøtt sjåfør. Hvis det er slik at bilen er på kurs ut av din fil, varsles det visuelt og akustisk for å unngå ulykker.
Fjernlysassistent (HBA)

Kia Stonic

Med fjernlysassistenten trenger du ikke tenke på å dimme ned fjernlysene for møtende trafikk, den gjør det helt automatisk for deg.

Dristig eksteriør

Tross elegante detaljer på utsiden, utstråler nye Kia Stonic sportslighet gjennom detaljer som de kraftige og SUV-liknende railsene på taket. Mørke ruter og lekre 17-tommers hjul kan vekke nysgjerrigheten hos andre, mens du bak rattet er kanskje mer opptatt av de dynamiske frontlampene med bi-projeksjon hovedlys og LED kjørelys.

Skreddersy din Stonic

Stå ut i mengden! Velge mellom 20 ulike fargekombinasjoner for taket og karosseriet. Interiøret byr på 6 ulike fargepakker som bronse, oransje, grønn og grått.

Utstyrsliste

Frode HansenKiaansvarlig / Selger
Direkte:69355011
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025