VOLVO ON CALL

Styr bilen med et knappetrykk

Volvo On Call er et innebygd assistansesystem med en app som gir deg mulighet til å kontrollere din Volvo på avstand.

Som Volvo On Call-bruker har du tilgang til en app som gjør at du kan holde kontakten med din bil gjennom forskjellige appfunksjoner.

Når du utstyrer bilen din med Volvo On Call, øker du tryggheten og hjelpen er aldri langt unna når du trenger det mest. Gjennom systemet har du tilgang til personalet på servicesenteret, som døgnet rundt er rede til å sende egnet hjelp til din posisjon i nødstilfeller eller når du møter på problemer ute på veiene. Ved hjelp av GPS-posisjonering og GSM/3G-teknikk er Volvo On Call klar til å hjelpe deg døgnet rundt hvis du skulle oppleve en nødssituasjon eller få problemer med bilen din.

Volvo On Call-appen kan lastes ned gratis fra Apple Appstore, Google Play eller Windows Phone Store.

Du kan teste flere av funksjonene til appen uten å koble den til bil ved å laste den ned og kjøre den i demo modus. Du finner mer informasjon om hvordan du kommer i gang med Volvo On Call- og Volvo On Call-appen under Komme i gang med Volvo On Call.

Mange av funksjonene i Volvo On Call-appen kan også styres via smartklokker. Mer informasjon, se Bruke Volvo On Call med wearables. Hvilke tjenester og appfunksjoner som er tilgjengelige for deg, er avhengig av hvilken Volvo-modell du har og hvilken type mobil enhet du bruker. Mer informasjon, se Tilgjengelige Volvo On Call-appfunksjoner per Volvo-modell og Volvo On Call Kompatible enheter.