OM OSS

Best på bil - med kvalitet i alle ledd

Vi i Bilbutikk1 er stolte av å være Volvo-forhandler. Vi føler stolthet av å kunne tilby deg som kunde Volvo sine produkter og servicetjenester. Vi bestreber å kunne gi deg og din bil den servicen du trenger og fortjener, slik at vi kan holde din Volvo i samme tilstand som da den forlot utstillingshallen.

Moss

Velkommen til Bilbutikk1 Moss. Vi ligger i Kvaenveien 7, ved siden av Plantasjen. I tillegg til å selge nye og brukte Volvo, har vi også delelager, dekkhotell og bilverksted som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo.

Antall ansatte: 34

Daglig leder / Adminstrerende direktør Tom Lindegaard

Tom Lindegaard startet som 14 åring med å vaske biler. Han gikk videre i lære på verkstedet og i 1984 tok han fagbrev som mekaniker. Gjennom sin fartstid i Bilbutikk1 han har vært kundemottaker, servicemarkedssjef og daglig leder i Bilbutikk1 Fredrikstad før han i 2013 tok over som Daglig leder for Bilbutikk1 og Administrerende direktør for hele Bilbutikk1 Gruppen. Alt som har med bil å gjøre sitter i ryggmargen på Tom Lindegaard.

Fredrikstad

Velkommen til Bilbutikk1 Fredrikstad. Vi ligger i Stabburveien 1 ved siden av McDonald. I tillegg til å selge nye og brukte Volvo, har vi også delelager og bilverksted som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo.

Antall ansatte: 18

Daglig leder Freddy Mass

Freddy Mass har jobbet i Bilbutikk1 Fredrikstad siden begynnelsen av 2006. Da startet han som selger av nyttekjøretøy. I 2008 gikk han over til å være Volvoansvarlig før han i 2013 tok over som daglig leder. Freddy Mass er levende opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø og at alle kunder skal føle seg godt ivaretatt

Sarpsborg

Velkommen til Bilbutikk1 Sarpsborg. Vi ligger i Klokkergårdveien 11 i nærheten av Sparta Amfi. I tillegg til å selge nye og brukte Volvo, har vi også delelager og bilverksted som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo.

Antall ansatte: 18

Daglig leder Ivar Lileng

Ivar Lileng startet i 1983 som EDB-ansvarlig. Denne jobben hadde han i 5 år. før han etter noen år utenfor systemet, kom tilbake som økonomisjef i 1993. Han har fra 2001 vært daglig leder for vår avdeling i Sarpsborg. Ivar er en livsglad humørspreder med god forretningssans.

Indre Østfold

Velkommen til Bilbutikk1 Indre Østfold. Vi ligger i Rakkestadveien 41 i Askim ved E18 på Sekkelsten. Vi ønsker med stolthet å vise frem vårt nye moderne bygg som er bygget i tre og glass. I tillegg til å selge nye og brukte Volvo, har vi også delelager, dekkhotell og bilverksted som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo.

Antall ansatte: 16

Daglig leder Ole Magnus Myhre Kjeve

Ole Magnus Myhre Kjeve jobbet i Bilbutikk1 Indre Østfold som bilselger fra 2003 til 2013. I 2015 kom han tilbake som salgssjef og i 2016 tok han over som daglig leder. Mange jern i ilden og stadig på jakt etter de beste løsninger både for ansatte og kunder, er det som kjennetegner Ole Magnus Myhre Kjeve best.