NYE VOLVO XC90

Fremtidens bilisme

Bilen du stoler på at beskytter familien din,
beskytter nå fremtiden deres.

Prøvekjør
Jobbresier. Ladet for fremtiden.

Det kan ha mye å si hvordan du kjører. Med ren ECO-kjøremodus er den nye Volvo XC90 plug-in hybriden bygget for at du skal kunne kjøre utslippsfritt på kortere turer – inntil 49 km. Slik at du kan leve litt mer miljøvennlig.

Volvo On Call

Med Volvo On Call kan Volvoen kobles til en smarttelefon som blir en digital nøkkel til en rekke praktiske tjenester som gjør livet enklere. Den gir deg også kontroll over bilen på avstand, og omfatter veihjelp og assistanse i nødsituasjoner.

LED-frontlys

LED-belysningen optimaliserer sikten uten å blende andre. Våre egne LED-frontlys kombinerer et særpreget utseende med et overlegent langt og bredt lysmønster som automatisk veksler mellom nær- og fjernlys når du møter eller kjører opp bak et annet kjøretøy.

Lane Keeping Aid

Lane Keeping Aid er praktisk på motorveien. Hvis du kommer for nær, eller om du utilsiktet krysser en filmarkering, styrer den deg forsiktig tilbake i filen eller varsler med vibrasjoner i rattet.

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control tilpasser hastigheten for å hjelpe deg å holde trygg avstand til saktekjørende kjøretøyer. Bare velg ønsket hastighet og tidsavstand til kjøretøyet foran, og nyt den jevne kjøringen fra stillestående opp til 200 km/t.
Strålende teknologi

De avanserte LED-hovedlysene har en karakteristisk T-form og gir XC90 en kraftfull tilstedeværelse. LED Illumination-teknologien bytter automatisk mellom nærlys og fjernlys, slik at du unngår å blende andre trafikanter. Avansert Full-LED Active High Beam Illumination-teknologi tilpasser lysmønsteret når fjernlyset er på, slik at du får et større opplyst område.

Moderne håndverk

I XC90 er du omgitt av skandinavisk eksklusivitet. Ryddig design gir en følelse av ro. Vakre detaljer som de eksklusive lufteventilene i metall, og på visse varianter også et girspakhode i krystall, er en fryd for sansene.

Kontroll til fingerspissene

Mange av funksjonene i XC90 styres fra senterdisplayet med berøringsskjerm – et velkjent innslag i nye Volvo-biler, som kombinerer elegant design med overlegen brukervennlighet. Berøringsskjermen på 9 tommer er så følsom at du til og med kan bruke den med hansker på hendene.

Førsteklasses komfort, hver eneste dag

Raffinert og avslappende – XC90 tilbyr førsteklasses komfort over lange avstander. Forhjulsopphenget med doble A-armer og bakhjulsopphenget med integrert multilink med bladfjærer er laget av lettvektsmaterialer og bidrar til XC90s presise respons. Det bidrar også til en stille, vibrasjonsfri tur, godt hjulpet av de laminerte vinduene som reduserer støy.

Ta plass

XC90 tilbyr eksklusivitet for opptil syv personer, med et valg mellom fire, fem, seks eller syv seter, som alle er designet for maksimal komfort. Fører- og passasjersetene fås med massasje- og ventilasjonsfunksjoner, mens andre og tredje seterad er hevet over dem foran, for å gi passasjerene bedre utsikt forover. Setene i midtraden i den nye seks-seters versjonen gir en følelse av rom og eksklusivitet, mens hvert av setene i andreraden både i seks- og syv-setersvarianten har individuell justering av ryggvinkel og kan skyves frem og tilbake.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Finn din Volvo selger:
Erik HovdeSalgssjef
Direkte:69235614
Hans Petter KlevenSelger
Direkte:69235613
Amund GlenneSelger
Direkte:69127511
Anders HovdeBruktbilansvarlig
Direkte:69235609
Stine TangenSalgssekretær
Direkte:69235620
Ole Andreas BjorVolvoansvarlig
Direkte:69115911
Per Anders BuerSelger
Direkte:69115913
Torill WenbergSalgssekretær
Direkte:69235613
Nitin SharmaVolvoansvarlig
Direkte:69235504
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025
Kjersti PaarSalgssekretær
Direkte:69355032
Henrik ØstbySelger
Direkte:69845848
Bjørn BergliBruktbilansvarlig
Direkte:69845850
Ole Magnus KjeveDaglig leder
Direkte:69845847
Elisabeth GulbrandsenSalgssekretær
Direkte:69845842