SKANDINAV I HJERTET, SUV I SJELEN

Nye Volvo XC60

Raffinert kraft, fremtidsrettet teknologi.
En SUV designet rundt deg.

Prøvekjør

Den dynamiske skandinaviske SUV-en

XC60 er vår mellomstore SUV og representerer skandinavisk design og kreativitet på sitt beste. Dette er en SUV designet rundt deg – fullpakket med nyskapende teknologi, med nydelig design og et chassis som har riktig balanse mellom komfort og kontroll.

Volvo On Call

Med Volvo On Call kan Volvoen kobles til en smarttelefon som blir en digital nøkkel til en rekke praktiske tjenester som gjør livet enklere. Den gir deg også kontroll over bilen på avstand, og omfatter veihjelp og assistanse i nødsituasjoner.

LED-frontlys

LED-belysningen optimaliserer sikten uten å blende andre. Våre egne LED-frontlys kombinerer et særpreget utseende med et overlegent langt og bredt lysmønster som automatisk veksler mellom nær- og fjernlys når du møter eller kjører opp bak et annet kjøretøy.

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control tilpasser hastigheten for å hjelpe deg å holde trygg avstand til saktekjørende kjøretøyer. Bare velg ønsket hastighet og tidsavstand til kjøretøyet foran, og nyt den jevne kjøringen fra stillestående opp til 200 km/t.

Lane Keeping Aid

Lane Keeping Aid er praktisk på motorveien. Hvis du kommer for nær, eller om du utilsiktet krysser en filmarkering, styrer den deg forsiktig tilbake i filen eller varsler med vibrasjoner i rattet.
Avanserte hovedlys

XC60 har LED-hovedlys som skaper en sterk identitet og gir overlegen sikt ved mørkekjøring. Det er to typer tilgjengelig: LED Illumination bytter mellom nærlys og fjernlys, slik at du alltid har optimal sikt og unngår å blende andre trafikanter. Active High Beam Illumination-teknologi beholder langlyset på, men maskerer den delen som kan blende motgående trafikk, slik at du alltid har optimalt lys. Active High Beam Illumination inkluderer også Active Bending Lights, som dreier i samme retning som rattet for å gi bedre sikt gjennom svinger.

Dynamisk komfort

XC60 har et chassis som gir eksepsjonell komfort og kontroll. Forhjulsopphenget med doble A-armer og bakhjulsopphenget med integrert multilink med bladfjærer er laget av solide lettvektsmaterialer og bidrar til spreke kjøreegenskaper og god styrerespons.

Plass til å utforske

XC60 har plass og allsidighet nok til å hjelpe deg med å oppsøke nye opplevelser. Setene har en gjennomtenkt design som gir maksimal benplass, mens bagasjerommet er smart utformet med et volum på 505 liter opp til toppen av seteryggene, og opptil 1444 liter når seteryggene er lagt ned (henholdsvis 468 og 1395 liter for T8 Twin Engine). Elektriske seterygger som kan legges ned ved å trykke på en knapp, fås som ekstrautstyr.

Brukerorientert teknologi

Senterdisplayet med berøringsskjerm er sentral i måten du samhandler med XC60 på. Det kombinerer lekker design med brukervennlighet og reduserer distraksjoner med lettlest og tydelig grafikk og et minimum av knapper. Portrettformatet gjør det særlig enkelt å lese informasjon og kart, og 9-tommersskjermen er så følsom at du kan bruke den med hansker på.

Designet for å beskytte

Det viktigste for Volvo har alltid vært å beskytte mennesker, og de avanserte sikkerhetsfunksjonene i XC60 er resultatet av flere tiårs ledelse innenfor sikkerhet. Ultrasterkt borstål – en av verdens sterkeste typer stål – danner et beskyttende bur rundt bilen, mens deformasjonssoner foran og bak avleder energi i tilfelle en kollisjon.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Finn din Volvo selger:
Erik HovdeSalgssjef
Direkte:69235614
Hans Petter KlevenSelger
Direkte:69235613
Amund GlenneSelger
Direkte:69127511
Anders HovdeBruktbilansvarlig
Direkte:69235609
Stine TangenSalgssekretær
Direkte:69235620
Ole Andreas BjorVolvoansvarlig
Direkte:69115911
Per Anders BuerSelger
Direkte:69115913
Torill WenbergSalgssekretær
Direkte:69235613
Nitin SharmaVolvoansvarlig
Direkte:69235504
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025
Kjersti PaarSalgssekretær
Direkte:69355032
Henrik ØstbySelger
Direkte:69845848
Bjørn BergliBruktbilansvarlig
Direkte:69845850
Ole Magnus KjeveDaglig leder
Direkte:69845847
Elisabeth GulbrandsenSalgssekretær
Direkte:69845842