NÅ SOM PLUG-IN HYBRID

Volvo XC40

Volvo XC40 er en ekte urban SUV fra Volvo Cars.
Ungdommelig design er kombinert med SUV-
proporsjoner for å skape en bil med et særpreget
uttrykk.

Prøvekjør
XC40. Unplug and play.

Designet for byen. Og for resten av verden.

XC40 Recharge

Recharge er Volvos nye serie helelektriske og plug-in hybrid-biler. Med XC40 Recharge får du mer kraft og mindre miljøpåvirkning.

Bygg din egen

XC40

Vi har også våre XC40 mild hybrid-alternativer med bensin eller diesel, for problemfri kjøring med lavere drivstofforbruk og utslipp, men med mer kraft.

Bygg din egen

Pilot Assist

Pilot Assist er halvautonom og utfyller Adaptive Cruise Control med en forsiktig styrestøtte som holder bilen midt i filen ved en fast hastighet, for jevnere kjøring fra start til motorveishastighet. Pilot Assist er en del av IntelliSafe Assist.

LED-frontlys

LED-belysningen optimaliserer sikten uten å blende andre. Våre egne LED-frontlys kombinerer et særpreget utseende med et overlegent langt og bredt lysmønster som automatisk veksler mellom nær- og fjernlys når du møter eller kjører opp bak et annet kjøretøy.

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control tilpasser hastigheten for å hjelpe deg å holde trygg avstand til saktekjørende kjøretøyer. Bare velg ønsket hastighet og tidsavstand til kjøretøyet foran, og nyt den jevne kjøringen fra stillestående opp til 200 km/t.

Lane Keeping Aid

Lane Keeping Aid er praktisk på motorveien. Hvis du kommer for nær, eller om du utilsiktet krysser en filmarkering, styrer den deg forsiktig tilbake i filen eller varsler med vibrasjoner i rattet.

Volvo On Call

Med Volvo On Call kan Volvoen kobles til en smarttelefon som blir en digital nøkkel til en rekke praktiske tjenester som gjør livet enklere. Den gir deg også kontroll over bilen på avstand, og omfatter veihjelp og assistanse i nødsituasjoner.
Skill deg ut i mengden

Velg mellom en rekke moderne farger som understreker XC40s sterke karakter. Momentum-modellene kan også leveres med tak og sidespeilhus i Ice White for et enda mer særpreget uttrykk. R-Design er det sportslige alternativet, med tak og sidespeilhus i sort.

Moderne skandinavisk interiør

Interiøret i XC40 er inspirert av moderne gatemote, eksklusive designervarer og populærkultur. Det gir XC40 et lekent preg, samtidig som man har beholdt detaljbevisstheten som skandinavisk design er så kjent for. De friske fargealternativene inkluderer tepper i Warm Lava og trekk i Oxide Red. Tekstilmattene er laget av 100 prosent resirkulerbare materialer, noe som understreker hvor opptatt Volvo er av både bærekraft og kvalitet.

Bilen og telefonen samarbeider

XC40 har støtte for Apple CarPlay og Android Auto. Dermed kan du bruke noen av funksjonene i telefonen din på en trygg og brukervennlig måte ved hjelp av bilens berøringsskjerm, betjeningselementene på rattet eller talestyring. Du kan til og med skrive tekstmeldinger, ringe, høre på musikk og bruke app-basert navigering, så det er helt unødvendig å plukke opp telefonen mens du kjører.

Et ekstra par øyne

City Safety – standard på alle Volvo XC40 – er som å ha en annenfører som passer på for deg. Systemet registrerer andre kjøretøyer, fotgjengere, syklister og store dyr forut og varsler deg hvis en kollisjon er nært forestående. Hvis du ikke reagerer i tide, bremser det automatisk for å hjelpe deg å unngå eller begrense skade ved en kollisjon.

Perfekt respons

De lette drivlinjene våre kombinerer god respons og ytelse med lavt utslipp og drivstofforbruk. De er bygget opp rundt en turboladet motor kombinert med en presis automatisk eller manuell girkasse.

Godlyd på fire hjul

Nyt yndlingsmusikken i Volvo XC40 med funksjoner som den unike luftventilerte basshøyttaleren, som sørger for presis og kraftig lydgjengivelse og frigjør verdifull plass til oppbevaring i kupeen.

Hvis du vil ha en enda mer altoppslukende opplevelse, kan du velge lydanlegget Harman Kardon Premium Sound. Det ble utviklet i samarbeid med en av verdens ledende produsenter og optimerer responsen til samtlige høyttalere ved hjelp av lydbehandlingsprogramvaren Dirac Unison®. Automatisk nivåjustering opprettholder lydvolumet for å skape en sømløs lytteropplevelse, mens spesielle algoritmer regulerer effekten for å kompensere for ytre støy.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Finn din Volvo selger:
Erik HovdeSalgssjef
Direkte:69235614
Hans Petter KlevenSelger
Direkte:69235613
Anders HovdeBruktbilansvarlig
Direkte:69235609
Stine TangenSalgssekretær
Direkte:69235620
Ole Andreas BjorVolvoansvarlig
Direkte:69115911
Per Anders BuerSelger
Direkte:69115913
Torill WenbergSalgssekretær
Direkte:69235613
Nitin SharmaVolvoansvarlig
Direkte:69235504
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025
Kjersti PaarSalgssekretær
Direkte:69355032
Henrik ØstbySelger
Direkte:69845848
Bjørn BergliBruktbilansvarlig
Direkte:69845850
Ole Magnus KjeveDaglig leder
Direkte:69845847
Elisabeth GulbrandsenSalgssekretær
Direkte:69845842

Nå også som helelektrisk