DEN EKSKLUSIVE SEDANEN I NY UTGAVE

The Volvo S90

Elegant design, uanstrengt ytelse og skandinavisk eksklusivitet

Prøvekjør

En ny type eksklusivitet

Elegant, stilren og bygget av vakre naturmaterialer – S90 er en eksklusiv og enestående sedan. Et stilrent, inspirerende interiør kombinert med intuitiv teknologi og fylt med naturlig lys – S90 er som en avskjermet oase. Dette er den eksklusive sedanen i ny utgave.

Lane Keeping Aid

Lane Keeping Aid er praktisk på motorveien. Hvis du kommer for nær, eller om du utilsiktet krysser en filmarkering, styrer den deg forsiktig tilbake i filen eller varsler med vibrasjoner i rattet.

LED-frontlys

LED-belysningen optimaliserer sikten uten å blende andre. Våre egne LED-frontlys kombinerer et særpreget utseende med et overlegent langt og bredt lysmønster som automatisk veksler mellom nær- og fjernlys når du møter eller kjører opp bak et annet kjøretøy.

Volvo On Call

Med Volvo On Call kan Volvoen kobles til en smarttelefon som blir en digital nøkkel til en rekke praktiske tjenester som gjør livet enklere. Den gir deg også kontroll over bilen på avstand, og omfatter veihjelp og assistanse i nødsituasjoner.

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control tilpasser hastigheten for å hjelpe deg å holde trygg avstand til saktekjørende kjøretøyer. Bare velg ønsket hastighet og tidsavstand til kjøretøyet foran, og nyt den jevne kjøringen fra stillestående opp til 200 km/t.

Perfekt balanse

S90 er konstruert for å finne den perfekte balansen mellom komfort og presisjon. Forhjulsopphenget med doble A-armer bidrar til den raske styreresponsen. Bakhjulsopphenget med integrert multilink med bladfjærer holder vekten på et minimum og sørger for en behagelig kjøreopplevelse. Luftfjæringen bak (ekstrautstyr) holder bilen vannrett og stabil på alle slags veier, selv når den er fullastet.

Nyt ren, frisk luft

Den avslappede og raffinerte S90-opplevelsen forbedres ytterligere av Volvos CleanZone-teknologi, som bidrar til at luften i bilen din føles frisk og ren, uansett luftkvaliteten utenfor. All luft, også hvis den er resirkulert, går gjennom et multi-filter som reduserer støv, pollen og andre partikler til et minimum.

God respons og høy effektivitet

De kompakte og lette firesylindrede bensin- og dieselmotorene våre holder vekten ved fronten på bilen til et minimum, slik at kjøreegenskapene blir så spreke som mulig. De balanserer presis ytelse med høy effektivitet for rask respons og lavt drivstofforbruk og utslipp. Den turboladede og kompressormatede T6-motoren gir enda bedre respons ved lavt turtall.

Din bil, din stil

Utvalget vårt av stylingtilbehør er designet for å passe perfekt til S90. Det utvendige styling-kitet inneholder følgende deler som gjør bilen enda lekrere å se på: frontspoiler og terskellister med dekorinnlegg, spoiler på bagasjeromslokket og integrerte doble enderør med hekkdiffusor. Velg mellom innlegg i krom, chassisfarge eller blank sort. Hver komponent er tilgjengelig for seg, sammen med forkrommet nedre grillramme til frontstøtfangeren.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Finn din Volvo selger:
Erik HovdeSalgssjef
Direkte:69235614
Hans Petter KlevenSelger
Direkte:69235613
Anders HovdeBruktbilansvarlig
Direkte:69235609
Stine TangenSalgssekretær
Direkte:69235620
Ole Andreas BjorVolvoansvarlig
Direkte:69115911
Per Anders BuerSelger
Direkte:69115913
Torill WenbergSalgssekretær
Direkte:69235613
Nitin SharmaVolvoansvarlig
Direkte:69235504
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025
Kjersti PaarSalgssekretær
Direkte:69355032
Henrik ØstbySelger
Direkte:69845848
Bjørn BergliBruktbilansvarlig
Direkte:69845850
Ole Magnus KjeveDaglig leder
Direkte:69845847
Elisabeth GulbrandsenSalgssekretær
Direkte:69845842