S60 Cross Country

ROBUST OG RAFFINERT

En engasjerende kjøreopplevelse, skapt for de som elsker design, natur og eventyr. 

Teknologi

Sensus Navigasjon

Holder deg tilkoblet for å gi deg en eksepsjonell opplevelse på veien. Sensus er vår måte å koble deg til din Volvo og verden rundt deg - intelligent teknologi som forbedrer hver reise og gjør livet enklere, enten du er i bilen eller ikke. Sensus er intuitiv og gjør din Volvo til en del av din digitale, tilkoblede verden.

Førerstøtte

Pilot Assist

Pilot Assist opprettholder automatisk en fast hastighet eller avstand til bilen foran, samt bruker milde vibreringer i rattet for å holde deg riktig justert innenfor veimerkingene.

Førerstøtte

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control holder automatisk trygg avstand til bilen foran og sørger for en avslappende kjøreopplevelse. I hastigheter opptil 50 km/t gir Pilot Assist-teknologien vår samtidig myke styreimpulser som hjelper deg med å holde bilen i kjørefeltet.

Teknologi

Sensus Connect

Med innebygd USB og AUX-kontakter - pluss trådløs tilkobling via Bluetooth og bredbånd teknologi - blir din Volvo til en del av din digitale, tilkoblede verden.


SELVSIKKER DESIGN

Utfordrende holdning

S60 Cross Country uttrykker en kraftfull og selvsikker tilstedeværelse som gjenspeiler hva den er god for. Integrerte eksosrør viser den mørke, sportslige siden, mens den romslige skinntrukne kupéen med ergonomiske sportsseter forteller om en luksuriøs innside.

AVANSERTE KJØREEGENSKAPER

Harmoni på landeveien

Økt følelse av kontroll, med økt bakkeklaring og en robust konstruksjon som gir deg det du trenger for å presse grenser.

Momentstyring og kurvekontroll gjør kjøreopplevelsen enda mer sportslig. Med nye Cross Country-felger og høyprofilerte dekk som gir komfort og beskyttelse.Finn din Volvo-selger

BILBUTIKK1 GIR LOKALT

Hva er det som driver tusenvis av foreldre og barn
til å stille opp året rundt for å skape
samhold og engasjement i sitt lokalmiljø?
Svarene ligger hos lokale lag og foreninger som sørger
for trygghet og aktivitet blant barn og unge.

Les mer