DEN NYE VOLVO S60

Noe for veien – og noe for planeten

Prøvekjør
Designet for å kjøres

Nye Volvo S60 er sportssedanen som skriver et nytt kapittel i bilhistorien. Uanstrengt ytelse møter intuitiv teknologi, mens et sofistikert chassis balanserer komfort og kontroll. Et utvalg av kjøremoduser plasserer deg i sentrum for en dynamisk opplevelse. Interiøret er skreddersydd for dine behov – et sted hvor tilkoblet, brukervennlig teknologi er kombinert med et velvære som bare menneskesentrert innovasjon og elegant skandinavisk design kan tilby.

Legendarisk sittekomfort

I nye S60 gir den nye generasjonen vår av seter god støtte og sørger for at du føler deg frisk og opplagt etter turen.

Dynamisk kraft i detalj

Særpregede detaljer understreker den kraftfulle karakteren og identifiserer S60 som en av den nye generasjonen av Volvoer

Stor lasteplass

S60 har et bagasjerom på hele 442 liter og en 60/40-delt nedfellbar bakseterygg som ekstrautstyr.

Forenkler din hverdag

Designet slik at du lett finner en unnskyldning for å sette deg bak rattet.
Meningsfull design

Nye S60 fremmer kjøreglede med lekker design. De formfullendte sidene, den slanke profilen og de muskuløse skuldrene over bakhjulene understreker bilens atletiske karakter. Skandinavisk eleganse er kombinert med en dynamisk holdning for å gi bilen en målrettet og fokusert tilstedeværelse. Dette er en bil som selvsikkert kommuniserer de spreke kjøreegenskapene sine.

Balanse, holdning og kontroll

Nye S60 inspirerer til kjøreglede, med et chassis som har riktig balanse mellom komfort og kontroll. Den presise styreresponsen skaper en følelse av tett kommunikasjon med veibanen. Forhjulsopphenget med doble A-armer og Volvos innovative integrerte bakhjulsoppheng bidrar til spreke kjøreegenskaper og holder vekten til et minimum for maksimal smidighet.

Moderne håndverk

S60 er skreddersydd for en aktiv kjørestil. Den slanke senterdisplayet med berøringsskjerm er ditt intuitive kommandosenter, mens de unike luftventilene har elegante, kryssriflede betjeningselementer i metall. Den samme overflaten finner du på startknappen, kjøremodusbryteren og betjeningselementene på rattet. Utstyrsnivået R-Design fremhever bilens atletiske natur med dekorpaneler i Metal Mesh Aluminium og kontrastssømmer på setetrekkene, tunnelkonsollen, dørene og girspakmansjetten. Utstyrsnivået Inscription inkluderer dekorpaneler i Driftwood, en unik metode for behandling av tre.

Ren kraft og effektivitet

S60-modellene T6 Twin Engine og T8 Twin Engine har plug-in hybrid-drivlinjer som gir deg enestående ytelse, allsidighet og effektivitet med kombinasjonen av en firesylindret bensinmotor som driver forhjulene, og en elektrisk motor som driver bakhjulene. S60 Twin Engine-modellene tilbyr en passende kjøremodus, uansett behov. I Pure-modus har du stor nok helelektrisk rekkevidde med nullutslipp til gjennomsnittlig daglig pendling, mens Power-modus gir deg den kraftigste responsen. Standard Hybrid-modus velger mellom motorene eller kombinerer dem for å gjøre kjøringen så jevn og effektiv som mulig.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Finn din Volvo selger:
Erik HovdeSalgssjef
Direkte:69235614
Hans Petter KlevenSelger
Direkte:69235613
Anders HovdeBruktbilansvarlig
Direkte:69235609
Stine TangenSalgssekretær
Direkte:69235620
Ole Andreas BjorVolvoansvarlig
Direkte:69115911
Per Anders BuerSelger
Direkte:69115913
Torill WenbergSalgssekretær
Direkte:69235613
Nitin SharmaVolvoansvarlig
Direkte:69235504
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025
Kjersti PaarSalgssekretær
Direkte:69355032
Henrik ØstbySelger
Direkte:69845848
Bjørn BergliBruktbilansvarlig
Direkte:69845850
Ole Magnus KjeveDaglig leder
Direkte:69845847
Elisabeth GulbrandsenSalgssekretær
Direkte:69845842