Få med valgfritt tilbehør

til en verdi av inntil

kr 10 000* ved kjøp av en ny Volvo

Tilbehør til din Volvo

Volvo Cars spesialdesignede tilbehør vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din Volvo og din livsstil. Uansett hvilke hobbyer eller aktiviteter du driver med, har vi det rette utstyret for deg.

Easy Access bakovervendt barnestol

Vi ser alltid etter nye måter å gjøre hverdagen din enklere på. Med vår nye versjon av det bakovervendte barnesetet har vi innført en dreiefunksjon som gjør det lettere å sette barnet i setet og sikre det. Når barnet er sikret, dreier setet ganske enkelt tilbake og klikker på plass. Dreiefunksjonen kan også brukes når du tar barnet ut av setet.

Hundesele

Bekvem hundesele som festes direkte i bilens sikkerhetsbelte med hurtigkobling. Den vatterte og komfortable selen holder hunden i ro i baksetet.

Sykkelstativ med rammefeste

Et sykkelstativ produsert i stål for deg som ønsker et enkelt, rimelig og praktisk sykkelstativ.

Kajakkstativ

En plassbesparende krybbe som er enkel å laste for sikker transport av kajakker. Den vinklede og plassbesparende utformingen gjør det mulig å ha to kajakker eller en kajakk og ekstrautstyr på biltaket. Enkel å laste da kajakken enkelt kan vinkles mot de tekstiltrukne anleggsflatene og holdes sikkert på plass med holdbare strammestropper.

iPad holdere

Volvos iPad®-holder gir mulighet til ergonomisk bruk av din iPad® i baksetet. Ta med din iPad® til bilen, og få tilgang til funksjonene og appene under reisen. Vinkle holderen til ønsket stilling, og lytt til musikk, se en film, les e-post eller surf på nettet. Alt dette er mulig med Volvos iPad®-holder.

Hundegrind og skillevegg

Hundegrinden har en unik design som gjør at den passer godt inn i bilens lasterom. I kombinasjon med beskyttelsesgrind og skillevegg i lasterommet kan du lage ett eller to separate rom til hunden. Grinden er lett å åpne, lukke og ta ut av bilen.

Takboks

Volvo Cars' egendesignede skiboks har et volum på 430 liter, noe som gjør den svært funksjonell. Den aerodynamiske designen reduserer luftmotstanden, og det sportslige inntrykket forsterkes av den høyblanke svarte fargen. Den moderne boksen er fremstilt i dobbelmantlet, vakuumformet ABS-plast som gjør den stabil, holdbar og lett å håndtere.

Kombiner med andre tilbud

Tilbudet kan kombineres med andre kampanjer. For tiden har vi tilbud på Scandinavian Edition på et utvalg modeller. Med Scandinavian Edition får du de mest populære tilvalgene inkludert i prisen.

Utforsk våre kampanjer

*Gjelder valgfritt Volvo originalt tilbehør, vinterhjul og Lifestyle Collection ved bestilling av ny Volvo innen 30.06.2020. Kampanjen gjelder ikke XC40 Recharge Pure Electric.