Brukt

Volvo V40/V40CC

med innbyttegaranti

Prishenvendelse
Prøvekjør
Nå tilbyr vi utvalgte Volvo V40 og V40 Cross Country med innbyttegaranti etter 2 år. Bilen finansieres via Volvo Fleksilån som har alle fordelene som ved vanlig lån, men mulighet til å tilpasse månedsbeløp etter eget ønske. Fleksilån via Volvo Car Finance skiller seg fra et vanlig billån ved at nedbetalingsperioden har to perioder hvor det er en lavere nedbetaling i den første. Dette muliggjør en mer fleksibel nedbetaling med varierende månedsbeløp.
Med eller uten inkludert forsikring?

Du står fritt til å velge om du vil ha Volvia-forsikring inkludert i månedsprisen eller ikke.

Månedspris på forsikring inkluderer trafikkforsikringsavgift (årsavgift). Ingen krav til bonus, men avtalen forutsetter at alle førere er over 23 år.

Se utvalget av

VOLVO V40

Se utvalget av

VOLVO V40

Cross Country

Fordeler ved Fleksilån

• Du får en nyere og sikker bil • Du har mulighet til å tilpasse månedsbeløp etter eget ønske • En eventuell innbyttegaranti gir deg forutsigbarhet • Ingen bindingstid - du kan innfri lånet når som helst • Du nedbetaler lånet i takt med verdifall på bilen • Lånet er fleksibelt ved at det er mulig å beholde bilen og fortsette nedbetalingen i andre periode

Fakta om Fleksilån

• Et vanlig salgspantlån hvor kunde eier bilen • Skiller seg fra et vanlig lån ved at nedbetalingsperioden har to perioder hvor det er en lavere nedbetaling i den første. Dette oppnås ved at det settes en kalkulert restgjeld etter den første perioden. Eksempel: Lavere nedbetaling i periode 1 (36 mnd) og høyere i periode 2 (48 mnd). Det settes en kalkulert restgjeld etter 36 måneder, normalt lik restverdi på Leasing. • Kalkulert restgjeld skal ikke være høyere enn bilens reelle verdi • Produktet er mest hensiktsmessig dersom det er benyttet egenkapital • Mulig for forhandler å gi kunden en innbyttegaranti etter første periode • Best egnet for de som bytter bil ofte

Oftest stilte spørsmål:

Hvem er ansvarlig for lånet etter at bilen er betalt ned til kalkulert restgjeld? Svar: Kunde eier fortsatt bilen, men må gå over til annet månedsbeløp.

Har jeg noen forpliktelse til å levere bilen tilbake når det er gitt innbyttegaranti? Svar: Nei, det er valgfritt om du ønsker å benytte innbyttegarantien eller ikke.

Hva er vanlig løpetid på fleksilån? Svar: 3+4 (7 år med kalkulert restgjeld etter 3 år).

Er fleksilån billigere enn vanlig lån? Svar: Nei, det er omtrent like totaltkostnader, men satt opp på en annen måte.

Volvia Forsikring

Volvia Forsikring ble etablert i Sverige i 1959 av Volvo sin grunnlegger, Assar Gabrielsson. Han var genuint opptatt av å produsere sikre biler, men ønsket at Volvokundene i tillegg til en sikker bil skulle ha en ekstra trygghet hvis uhellet var ute.

Hva forsikringen dekker.

Volvia Kasko Kasko bilforsikring dekker de vanligste typene skader, også når fører selv har skyld i skaden. Med Kasko får du som kunde erstatning ved utforkjøring, velt og kollisjon - i tillegg er Delkasko og veihjelp inkludert.

Delkasko bilforsikring Forsikringen dekker tyveri, hærverk, brann, naturskader, glasskader og inkluderer også veihjelp.

Ansvarsforsikring Ansvarsforsikringen er lovpålagt for å få lov til å kjøre bilen på veien, og dekker skader på fører, passasjerer, andres kjøretøy og andres eiendom. Rettshjelp er også inkludert.

Leiebil ved skade Får dekket leiebil i tilsvarende størrelse så lenge bilen er på verksted. Dekningen gjelder så fremt skaden dekkes av forsikringen.

Care Sikrer deg profesjonell behandling etter en trafikkulykke. Vårt nettverk av private sykehus og spesialister gir rask tilgang til privat behandling. Forsikringen omfatter bl.a. operasjon på privat sykehus, behandling hos kiropraktor, fysioterapeut og psykolog, etterbehandling og rehabilitering

Egenandel Kasko 6000,- Glass 2000,- Veihjelp 500,-

Ingen krav til bonus, men avtalen forutsetter at alle fører er over 23 år.

Finn din Volvo selger:
Erik HovdeSalgssjef
Direkte:69235614
Hans Petter KlevenSelger
Direkte:69235613
Amund GlenneSelger
Direkte:69127511
Anders HovdeBruktbilansvarlig
Direkte:69235609
Stine TangenSalgssekretær
Direkte:69235620
Ole Andreas BjorVolvoansvarlig
Direkte:69115911
Per Anders BuerSelger
Direkte:69115913
Torill WenbergSalgssekretær
Direkte:69235613
Nitin SharmaVolvoansvarlig
Direkte:69235504
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025
Kjersti PaarSalgssekretær
Direkte:69355032
Henrik ØstbySelger
Direkte:69845848
Bjørn BergliBruktbilansvarlig
Direkte:69845850
Ole Magnus KjeveDaglig leder
Direkte:69845847
Elisabeth GulbrandsenSalgssekretær
Direkte:69845842

*Gjelder utvalgte VOLVO V40 og V40 Cross Country. Total kjørelengde 30.000 kilometer. *Fleksilån med salgspant. Løpetid 60 mnd med lavere terminbeløp de første 24 mnd. Termingebyr 85,- er inkludert i terminbeløpet.Kontantandel 25.000,-. Lånebeløp ved priseksempel 208.041,- inkl. etableringsgebyr og tinglysingsavgift. Effektiv rente p.t 6,69% p.a.Total kredittkostnad 281.020,- I samarbeid med Volvo Car Finance. Etter avtale kan bilen byttes inn hos Bilbutikk1 ved kjøp av ny, ellerbrukt bil etter de første 24 månedene av perioden. For ytterligere informasjon om Fleksilån og aktuell kampanje, ta kontakt.

**Vilkår Volvia Forsikring: Ingen brukere under 23 år. Ingen krav til opptjent bonus. Kjørelengde 15.000 kilometer pr. år.

Med forbehold om trykkfeil eller endring i priser og vilkår.