HVORFOR KJØPE VOLVO HOS BILBUTIKK1

Best på bil med kvalitet i alle ledd

Bilbutikk1 er autorisert merkeforhandler av Volvo. Når du kjøper Volvo hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde


Bilbutikk1 sin visjon er at vi skal være best på bil med kvalitet i alle ledd. Dette gjør at vi hele tiden streber etter å øke kundetilfredsheten gjennom økt kundefokus og service. Bilbutikk1 har forhandlere med lett tilgjengelighet og en sterk posisjon i sine respektive markedsområder. De ansatte i Bilbutikk1 er fagkyndige og streber daglig etter å utvikle seg for å gi kundene best mulig service ved salg av nye og brukte biler, finansiering, forsikring og tilbehør.

Miljø

Miljøhensyn er en av Volvos mest sentrale kjerneverdier,
og med mennesket i fokus har man i utviklingen av biler og tjenester tatt hensyn også til fremtidige generasjoner. Volvo er synonymt med sikkerhet og Volvo skal alltid være ledende innen bilindustrien på dette området. Det gjelder også driftssikkerhet og produktkvalitet. Bilbutikk1 er ISO sertifiserte på miljø.

Verdsetter du en distinkt stil og design og søker smarte, intuitive og letthåndterlige løsninger som forenkler din hverdag, er Volvo bilen for deg!