FINANSIERING OG FORSIKRING

Hos Volvo tilbyr vi ulike former for finansiering og forsikring

VOLVO CAR FINANCE

Finansiering

Volvo Car Finacial Services er Volvos eget finansierings tilbud til våre kunder. Ønsker du å eie eller å eie? Hos Volvo tilbyr vi ulike former for finansiering både for deg som er privatkunde og for bedrifter.

Privat

### __PrivatLeie__ PrivatLeie gjennom Volvo Car Finance er et leieprodukt som er tilpasset deg som ønsker å leie en bil i tre år. Søker du PrivatLeie gjennom Volvo Car Finance kan vi tilby økt handlefrihet da man ikke binder opp egenkapital, forutsigbare månedlige kostnader ved bilholdet, full bruksrett på bilen, og ikke minst er det enkelt og greit.
Les mer her
### __PrivatLeie PLUSS__ PrivatLeie PLUSS defineres som PrivatLeie med tilhørende tilleggstjenester hvor alt er samlet på én månedlig faktura. Produktet omtales ofte som biladministrasjon og er tilrettelagt for både private og næring.
Les mer her
### __Billån__ Finansierer du bilen din gjennom Volvo Car Finance kan vi tilby deg lån med inntil 10 års nedbetaling, gunstige vilkår, svar på din lånesøknad på stedet, muligheter for fleksibel nedbetalingsstruktur, sikkerhet med pant i bilen og effektiv saksbehandling.
Les mer her
### __Flexilån__ FlexiLån via Volvo Car Finance skiller seg fra et vanlig billån ved at nedbetalingsperioden har to perioder hvor det er en lavere nedbetaling i den første. Dette oppnås ved at det settes en kalkulert restgjeld etter den første perioden.
Les mer her

Bedrift

### __Lån__ Din Volvo-forhandler kan også tilby deg ulike typer av billån. Dette passer spesielt godt for deg som bruker egen bil i jobben, og mottar en fast kjøregodtgjørelse fra arbeidsgiver.
### __PrivatLeie__ Ved PrivatLeie er det finansieringsselskapet, Volvo Car Finance, som er eier av bilen, og du fører dermed ikke opp bilen i selvangivelsen. PrivatLeie er et godt alternativ for deg som mottar fast kjøregodtgjørelse fra arbeidsgiver. Du kan da benytte denne godtgjørelsen til å velge en passende ”firmabil”.
### __Leasing__ Leasing er en leieform der vi kan tilpasse kjørelengden etter dine behov. Leiekostnaden vil avhenge av bilpris, kjørelengde, leieperiode og forskuddsleien. En av fordelene ved leasing er at du ikke binder opp masse kapital på å kjøpe biler til ditt firma, og kan heller benytte kapitalen i driften av firmaet.
Les mer her
### __Leasing PLUSS__ Leasing PLUSS defineres som Leasing med tilhørende tilleggstjenester hvor alt er samlet på én månedlig faktura. Produktet omtales ofte som biladministrasjon og er spesielt tilrettelagt for næring.
Les mer her

Forsikring

Volvia Forsikring ble etablert i Sverige i 1959 av Volvo sin grunnlegger, Assar Gabrielsson. Han var genuint opptatt av å produsere sikre biler, men ønsket at Volvokundene i tillegg til en sikker bil skulle ha en ekstra trygghet hvis uhellet var ute. Og det er her Volvia Forsikring kommer inn.

Det finnes mange gode grunner til å velge vår forsikring. Her er noen av dem:

### __Fabrikkny bil ved totalskade__ Blir bilen din kondemnert, gir vi deg en helt fabrikkny bil av samme merke/type om du får en skade hvor reparasjonskostnadene overstiger 60 % av bilens nypris. Gjelder så lenge bilen din er nyere enn 3 år. Gjelder ikke ved privat billeie/leasing. Inngår i vår totalskadedekning. Produkt: Volvia Total eller bedre
### __Inntil kr 100 000 i ekstra erstatning__ Er bilen din eldre enn 3 år og og blir kondemnert eller reparasjonskostnaden overstiger bilens verdi, erstatter vi markedsverdien på bilen + 25 % ekstra erstatning om du kjøper ny eller brukt Volvo hos en autorisert Volvoforhandler. Maks inntil 100 000 kroner i ekstra erstatning. Inngår vår totalskadedekning. Produkt: Volvia Total eller bedre
### __Maskinskadedekning__ Forsikringen gjelder for skader eller feil som påvirker bilens funksjon og som skjer plutselig og uforutsett. Gjelder inntil 200.000 kjørte km. Skade på motor og gir medfører ikke bonustap Leiebil under hele reparasjonstiden Egenandel etter hvor langt bilen har kjørt Se vilkår for fullstendig komponentliste og egenandeler. Produkt: Volvia Total eller bedre
### __Maskinskadedekning__ Forsikringen gjelder for skader eller feil som påvirker bilens funksjon og som skjer plutselig og uforutsett. Gjelder inntil 200.000 kjørte km. Skade på motor og gir medfører ikke bonustap Leiebil under hele reparasjonstiden Egenandel etter hvor langt bilen har kjørt Produkt: Volvia Total eller bedre
### __Feilfylling av drivstoff__ Vi dekker skader som følge av feilfylling av drivstoff. Du betaler en egenandel etter hvor langt bilen din har gått (se egenandel for maskinskade i vilkår). Feilfylling av drivstoff gir ikke bonustap, og du får leiebil i perioden bilen din er på verksted. Produkt: Volvia Total eller bedre
### __Startleieforsikring for privatleiet bil (leasing)__ Blir bilen din totalskadet, erstatter vi startleie forholdsmessig nedskrevet ut fra hvor mange måneder som er gjenstående av leieforholdet. Ingen begrensning på erstatningssum. Gjelder kun for privatleiet bil. Produkt: Volvia Total eller bedr
### __Care trafikkulykkesforsikring__ Care sikrer deg rask og profesjonell behandling etter en trafikkulykke. Vi har et nettverk av private sykehus og spesialister som gir rask tilgang til privat behandling. Forsikringen omfatter bl.a. operasjon på privat sykehus, behandling hos kiropraktor, fysioterapeut og psykolog, etterbehandling og rehabilitering. Care leveres i samarbeid med If Helseforsikring. Kontakt oss, så forteller vi deg gjerne mer. Produkt: Inkludert i Volvia Total Care, men kan kjøpes som tilleggsdekning på alle produkter.
### __Nøkkelforsikring__ Om du blir frastjålet nøkkelen eller skulle miste den, erstatter vi en ny nøkkel. Inntil 7 500 kroner, og maks en erstatning pr. år. Du betaler kun en egenandel på 600 kroner om du skulle miste nøkkelen. Du betaler ingen egenandel om nøkkelen blir stjålet og du anmelder tyveriet. Produkt: Volvia Total eller bedre