Best på bil med kvalitet i alle ledd
Best på bil med kvalitet i alle ledd

NÅR DU KJØPER RENAULT

Best på bil med kvalitet i alle ledd

«Profesjonalitet, kompetanse, ekspertise og QUALITY MADE nøyaktighet: Dette er verdier som Renault vektlegger sterkt slik at du som kunde skal få den aller beste kvalitet i både produkt og service.»

-Jean-Pierre Vallaude, Senior Vice President, Kvalitet Renault

### __SIKKERHET__
Renault har alltid vært langt fremme i utviklingen av sikkerhet og er det fortsatt. Men det kommer ikke av seg selv. Bak de overbevisende testresultatene ligger et systematisk og langsiktig arbeid. Hvert år krasjer Renault flere hundretalls biler med viten og vilje i jakten på de små detaljene som kan øke sikkerheten enda noen hakk.
### __SIKKERHET BASERT PÅ ERFARING__
Renault har over 50 års erfaring med systematisk utvikling av sikkerhetsløsninger. Utviklingsarbeidet baserer seg i stor grad på erfaringer fra reelle krasjsituasjoner, både i tester og ute i trafikken. Renault har blant annet etablert et uavhengig institutt (Accident Analysis and Biomechanics Laboratory, LAB) som analyserer virkelige bilulykker.
### __AKTIV SIKKERHET__
Din Renault er utstyrt med en rekke innretninger som skal hjelpe deg å unngå at bilen havner i en farlig situasjon. Dette gjelder alt fra godt utsyn fra sjåførplass til informasjon fra instrumentpanelet. I tillegg har bilen teknologi som korrigerer for feil gjort av sjåføren: EBA: Emergency Brake Assist. Hjelper deg med full bremsekapasitet i en nødsituasjon. ABS: Anti-Blocking System. Sikrer at bremsene ikke låser seg ved hard oppbremsing. ASR: Anti Slip Regulation. Sørger for å redusere faren for skrens. ESC: Electronic Stability Control. Hjelper sjåføren med å gjenopprette kontroll ved plutselig tap av veigrep.
### __KVALITET__
Kvalitet er kjernen i Renault’s virksomhet og er en av de tre stolpene i tillegg til DESIGN & INNOVASJON i strategien Drive The Change 2016. For å vise hvor viktig dette er har Renault valgt å introdusere logoen Renault Quality Made som benyttes i all kommunikasjon og markedsføring. Renault går stadig lysere tider i møte, med det ene gode resultatet etter det andre: Mest fremgang i AutoIndex 2011, deretter blant topp 10 i forhandlertilfredshet, nå med imponerende resultater å skilte med etter omfattende rusttester. Blant de 12 bilene med best rustbeskyttelse mellom 2005 og 2011 finner vi hele 5 Renault’er. Hele dagens modellrange har dermed toppkarakter 5 i de omfattende rusttestene utført av svenske Vi Bilägare i samarbeid med eksperter fra Rostskyddsmetoder AB.

Renault har nå ettertrykkelig demonstrert at de leverer biler av høy kvalitet og med lite rust. Våre forhandlere tilbyr i tillegg en utvidet bruktbilgaranti som gjelder for 3 år, begrenset oppad til bilen er 10 år eller har kjørt maksimalt 150.000 km.