TWIZY

Sikkerhet

Airbag

Twizy har airbag på førerplassen, for maksimal sikkerhet.
Sikkerhet

Firepunktsbelte

Firepunktsbelte foran med opprullingsmekanisme. Underglidningsbeskyttelse i sete foran. Førersete med integrert nakkebeskyttelse, justerbart. Bakre sitteplass kompatibel med forhøyet sittepute for barn som veier mer enn 15 kg.
Rekkevidde

Batteri

6.1 kWh lithium-ion batteri. Plassert i bunn. 90 km rekkevidde (ihht. NEDC normen).
Rekkevidde

Lading

Renault TWIZY har ingrert ladekabel foran, med kontakt for jordet standarduttak (3 m). Batteriet fullades på ca. 3,5 timer. Dette gjør det lett, praktisk og enkelt!

Visste du at?

| TWIZY er en 4-hjuls elektrisk motorsykkel – maks 80 km/t (førerkort klasse B). | TWIZY har to seter. | TWIZY Cargo har ett sete og bagasjeromsplass (180 liter – 75 kg – 550 X 500 X 950 mm). | TWIZY har både airbag og firepunkts sikkerhetsbelte. | TWIZY har en rekkevidde på 90 km (ihht. NEDC-normen). | TWIZY fulllades på ca. 3,5 timer med en vanlig jordet stikkontakt. | Den åpne kupeen gir deg vind i håret og friske nær-naturen-opplevelser. Siden TWIZY er spesiell med to sitteplasser etter hverandre, er den helt perfekt for å dele naturinntrykkene med en god venn.

...dezign som syntes

Twizy ligner ikke på noe av det du har sett før. Twizy har linjer og former du ikke kan forestille deg før du har sett dem. Utformingen er basert på funksjonalitet for å gi deg størst mulig frihet. Dørene åpnes elegant oppover, perfekt for både inn- og utstigning, enten det er tett parkering eller ikke. Nyt vinden i håret og en fantastisk sikt mot omverdenen

Lenge leve byen - Tenk elektrisk

Finn din Renault selger

Kenneth CaspersenSelger
Mobil:46742774
Direkte:69127513
Bjørn EllingsenDaglig leder
Mobil:95911337
Direkte:69127512

Utstyrsliste