TRAFIC

Prishenvendelse
Prøvekjør

TRAFIC

TRAFIC er designet for å fungere som et mobilt kontor og kommer med et av markedets lengste lastlengder og volum, noe som gir stor fleksibilitet for bruker. TRAFIC leveres med utvidet garanti på 5 år/ 200.000 km*.

*Garantien gjelder frem til det som inntreffer først av 5 år eller 200.000 km

Visste du at?

• Renault TRAFIC har solgt mer enn 1,6 millioner eksemplarer. Nå er 3. generasjon her!

• TRAFIC lanseres med nye effektive TwinTurbo motorer.

• Motorene har svært lavt drivstoff-forbruk fra 0,60 l/mil og CO₂-utslipp fra 155 g/km.

• TRAFIC har 14 oppbevaringsrom i kupéen med totalt over 90 l.

• TRAFIC produseres på fabrikken i Sandouville, Frankrike.

• TRAFIC har en av markedets lengste lastelengder og finnes også som personbil med 9 seter.

• Fra 1.1.2018 har Renault TRAFIC garanti på 5 år / 200.000 km.

Førerassistanse

ESP, Extended Grip, Bakkestartassistanse og tilhengerstabilisering

Den nye adaptive ESP, standard på alle versjonene, har blitt bedre med tre uvurderlige funksjoner: Extended Grip (forbedret trekkraft) gir bedre gripeevne på myke overflater som sand, leire eller snø. Bakkestartassistanse holder bremsen automatisk inne i to sekunder slik at føreren får tid til å akselerere. Tilhengerstabilisering oppdager svingninger og korrigerer dem. ESP sikrer at kjøretøyet er stabilt og registrerer lastenivået for å korrigere på en mest mulig effektiv måte.
Praktiske løsninger

Forenkler hverdagen!

Nye TRAFIC er designet for å fungere som et mobilt kontor med blant annet holder til mobiltelefon/tablet, oppbevaringsplass for bærbar PC og en stor flyttbar utklippstavle, alt for å forenkle arbeidsdagen.
Plass til mer

Lastelengde opptil 4,15 m

TRAFIC har et av markedets lengste lastlengder og volum, noe som gir stor fleksibilitet for bruker. Lasteluken i skillevegen med vindu er standard på alle versjoner.
Motor

TwinTurbo

Dobbel turbo gir smidig kjøring og jevn akselerasjon, samtidig som den gir større kraft ved høye turtall: Den første turboen med svært lavt motstand gir høyt dreiemoment ved lave turtall og høy reaksjonsevne ved oppstart og fartsøkning. Den andre turboen tar over ved høyere turtall. Den gjør det mulig å hente høy kraft uten rykking og få jevn og konstant akselerasjon. TwinTurbo motoren sammen med Stop&Start og det nye systemet for å gjenvinne energi ved fartsreduksjon (Energy Smart Management) gjør det mulig å redusere drivstofforbruket til under 0,6 l/mil, som er ny rekord for varebiler i denne kategorien. Spar penger og få en bedre kjøreopplevelse!
Få Oversikt

"Wide View"-speil

Som sjåfør i nye TRAFIC kan du nyte godt av optimal sikt og kjørekomfort. Med «Wide View»-skjermen (dødvinkelspeil), som er integrert i solskjermen på høyre siden, får du bedre sikt til sidene, og du kan se i blindsonen.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Kontakt oss for en varebilprat i dag!
Kenneth CaspersenSelger
Direkte:69 11 59 12
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60