<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P9KTTZ&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

TRAFIC

Prøvekjør
Førerassistanse

ESP, Extended Grip, Bakkestartassistanse og tilhengerstabilisering

Den nye adaptive ESP, standard på alle versjonene, har blitt bedre med tre uvurderlige funksjoner: Extended Grip (forbedret trekkraft) gir bedre gripeevne på myke overflater som sand, leire eller snø. Bakkestartassistanse holder bremsen automatisk inne i to sekunder slik at føreren får tid til å akselerere. Tilhengerstabilisering oppdager svingninger og korrigerer dem. ESP sikrer at kjøretøyet er stabilt og registrerer lastenivået for å korrigere på en mest mulig effektiv måte.
Praktiske løsninger

Forenkler hverdagen!

Nye TRAFIC er designet for å fungere som et mobilt kontor med blant annet holder til mobiltelefon/tablet, oppbevaringsplass for bærbar PC og en stor flyttbar utklippstavle, alt for å forenkle arbeidsdagen.
Plass til mer

Lastelengde opptil 4,15 m

TRAFIC har et av markedets lengste lastlengder og volum, noe som gir stor fleksibilitet for bruker. Lasteluken i skillevegen med vindu er standard på alle versjoner.
Motor

TwinTurbo

Dobbel turbo gir smidig kjøring og jevn akselerasjon, samtidig som den gir større kraft ved høye turtall: Den første turboen med svært lavt motstand gir høyt dreiemoment ved lave turtall og høy reaksjonsevne ved oppstart og fartsøkning. Den andre turboen tar over ved høyere turtall. Den gjør det mulig å hente høy kraft uten rykking og få jevn og konstant akselerasjon. TwinTurbo motoren sammen med Stop&Start og det nye systemet for å gjenvinne energi ved fartsreduksjon (Energy Smart Management) gjør det mulig å redusere drivstofforbruket til under 0,6 l/mil, som er ny rekord for varebiler i denne kategorien. Spar penger og få en bedre kjøreopplevelse!
Få Oversikt

"Wide View"-speil

Som sjåfør i nye TRAFIC kan du nyte godt av optimal sikt og kjørekomfort. Med «Wide View»-skjermen (dødvinkelspeil), som er integrert i solskjermen på høyre siden, får du bedre sikt til sidene, og du kan se i blindsonen.

TRAFIC

er designet for å fungere som et mobilt kontor og kommer med et av markedets lengste lastlengder og volum, noe som gir stor fleksibilitet for bruker. Skilleveggen med lasteluke og vindu er standard på alle modeller.

Proff kjørebok for proffe sjåfører

Alle Renault varebiler leveres med ferdig montert elektronisk kjørebok. Det forenkler din hverdag og sikrer at din bedrift oppfyller myndighetenes krav til dokumentasjon.

Fastmontert GPS sikrer automatisk registrering av alle reiser. Dersom flere sjåfører skal benytte samme bil, blir reisene registrert på riktig ansatt. Vi benytter elektronisk kjørebok fra Guard Systems som er FG-godkjent av forsikringsselskapene.

Visste du at?

| Renault har vært nr. 1 på varebiler i Europa hvert år siden 1998. | Renault TRAFIC har solgt mer enn 1,6 millioner eksemplarer. Nå er 3. generasjon her! | Den nye Renault TRAFIC lanseres med nye effektive TwinTurbo motorer. | Motorene har svært lavt drivstoff-forbruk fra 0,60 l/mil og CO2-utslipp fra 155 g/km. | Nye Renault TRAFIC har 14 oppbevaringsrom i kupeen med totalt over 90 l. | Den produseres på fabrikken i Sandouville, Frankrike. | TRAFIC har en av markedets lengste lastelengder og finnes som personbil 9 seter.

Finn din Renault selger
Kenneth CaspersenSelger
Mobil:46742774
Direkte:69127513
Kurt KvelloDaglig leder
Mobil:92252051
Direkte:69127511
Bjørn EllingsenSelger
Mobil:95911337
Direkte:69127512