Nye CLIO

Nå også som hybrid

Prishenvendelse
Prøvekjør

Nye CLIO

Rene linjer, lekre former og ny lyssignatur med full LED-belysning. Nye CLIO er helt uimotståelig med sitt moderne og dynamiske utseende, som fremheves ytterligere av nye Valencia Orange metallic lakk. Med spennende kombinasjoner, nye felger og den sporty R.S.-Line-versjonen, appellerer denne lille, ikoniske bilen til alle.

Visste du at?

• Nye CLIO er kåret til «Beste bil i klassen 2019» av Euro NCAPs kollisjonstestere.

• I tillegg til vanlig ryggekamera leveres Nye CLIO Intens og R.S. Line med 360° parkeringskamera og «handsfree» parkeringsassistent som kan overta styringen ved parkering

• Multimediesystem med navigasjon, Google-søk og speiling av smarttelefon (Apple CarPlay™ og Android Auto™), med automatisk oppdatering i 3 år, er standard på alle utstyrsnivåer

• Nye CLIO har et stort bagasjerom på hele 391 liter.

Cruise Control

Still inn kjørehastighet eller maksimal hastighet. Med rattkontrollene gjør du alle innstillinger raskt og enkelt.

Renault LED Pure Vision

Nye CLIO er utstyrt med kraftige full LED hovedlys. Intens og R.S. Line har også automatiske nær-/fjernlys.

Handsfree-parkering

La Easy Park Assist-funksjonen i din nye CLIO lukeparkere for deg uten at du må løfte en finger. Enten det er parkeringslommer, skråstilte eller vanlige parkeringsplasser – Nye CLIO får deg på plass raskt og enkelt!

360° parkeringskamera

Nye CLIO er utstyrt med fire kameraer som gir et bilde i 360° av området nærmest bilen. Rygg, parker og kjør av gårde trygg på at ingenting er i veien for din nye CLIO!

Motorvei- og kø-assistent*

Unik innovasjon i segmentet: Nye CLIO klarer å holde seg midt i kjørebanen og regulerer hastigheten etter trafikken hele veien. Denne funksjonen gjør det lettere å kjøre på motorveien og i tung trafikk. *Ekstrautstyr. Kun med automatgir.

Aktivt nødbremsesystem

Aktivt nødbremsesystem er standard på alle utstyrsnivåer.

Filskiftevarsler

Å være forutseende er den beste måten å unngå risikoer. Derfor har nye CLIO systemer for filholderassistanse og varsler når du kommer utenfor kjørefeltet. Dette er standard på alle utstyrsnivåer.

Blindsonevarsler

Nye CLIO oppdager kjøretøyer som er i – eller er på vei inn i – din blindsone og varsler deg med et lyssignal på sidespeilene.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Finn din Renault selger

Kenneth CaspersenSelger
Direkte:69 11 59 12
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60