ZOE

Prøvekjør
Nå med 300km rekkevidde
Rekevidde

Eco-modus

Eco-modus øker rekkevidden ved å: 1. Redusere ytelsen & dreiemomentet. 2. Redusere effekten av klimaanlegget (slås på og deaktiveres manuelt).
Teknologi

Handsfree nøkkelkort

Husker du ikke hvor du har gjort av bilnøkkelen? Ta det helt med ro. Med Renaults handsfree nøkkelkort kan du åpne, låse og starte ZOE uten å ta kortet opp av lommen eller vesken.
Teknologi

Renault R-Link

Forhåndsoppvarming/-avkjøling via R-LINK – programmér når ZOE skal varmes opp eller kjøles ned mens den lader.
Teknologi

ZOE Z.E appen

Installerer du appen Z.E. Services på smarttelefonen din, har du alltid oversikt over bilens rekkevidde og ladestatus
Rekkevidde

Litiumionbatteriet

Det nye litiumionbatteriet på 41 kWh, utviklet av Renault, bygger på innovativ teknologi som gir dobbelt så stor kapasitet med samme fysiske størrelse som før
Premium Lyd

ZOE BOSE Edition

For at du skal kunne oppleve lyd i sin reneste form, er ZOE utstyrt med et eksklusivt lydanlegg fra Bose® bestående av hele seks avanserte høyttalere og en kompakt basshøyttaler.

Så enkelt som bare ZOE

Hverdagen blir enklere med den nye Renault ZOE. Elmotoren er stillegående, automatgirkassen gir høy kjørekomfort, og de mange lademulighetene gjør ZOE til et praktisk alternativ uansett hvor du skal. For å gjøre tilværelsen enda mer behagelig og gi deg én bekymring mindre er dessuten rekkevidden nesten doblet*. Den lyse og trivelige kupeen innbyr til gode kjøreopplevelser, og med R-Linkkonsollen har du tilgang til smarte, nettbaserte funksjoner. Kort sagt er ZOE en bil som har mye å by på!

Større frihet

Opplev økt kjøreglede med den helelektriske Renault ZOE. Batteriet på 41 kWh gir ZOE enda flere bruksområder. Rekkevidden på 300 km*, gjør det enklere enn noen gang å ta helgeturen på sparket. Stillheten får du med på kjøpet!

Hvorfor velge Renault ZOE

| Med 300 km rekkevidde (WLTP) er ZOE en av de beste på markedet | Batterigaranti på 8 år/160 000 km (minimum 66 % kapasitet) | Som den eneste aktøren i markedet er hjemmelader/wallbox og montering inkl. i prisen | RBI NORGE AS (Renault Norge) har inngått samarbeidsavtale med Fortum Charge Drive om utbygging av nasjonalt ladenettverk. Nettverket er spesielt egnet for Renault ZOE og samarbeidet omfatter utbygging og etablering av 22-kW og 7,2-kW AC ladere (Se ladekart)

| Renault Norge har også inngått en avtale med partene Circle K Fuel Retail og Grønn Kontakt, om ytterligere satsning. Renault ZOE eiere får tilgang til flere nye ladelokasjoner på etablerte Circle K-stasjoner (driftet av Grønn Kontakt) rundt om i landet, innen utgangen av 2016. Laderne er av typen AC 22kW, der Renault ZOE lader ekstra hurtig. | ZOE er en romslig 5 seter med 5 dører og 338 l. stort bagasjerom | Programmerbar forvarmer, varmepumpe, varme i seter foran, R-Link mediesystem med berøringsskjerm og TomTom navigasjonssystem standard på alle ZOE Intens | ZOE har maksimale 5 stjerner i sikkerhetstesten utført av Euro NCAP

ZOE - 300 km rekkevidde*

Finn din Renault selger

Trykk på ønsket avdeling

Kenneth CaspersenSelger
Sarpsborg
Mobil:46742774
Direkte:69127513
Kurt KvelloDaglig leder
Sarpsborg
Mobil:92252051
Direkte:69127511
Bjørn EllingsenSelger
Sarpsborg
Mobil:95911337
Direkte:69127512

Utstyrsliste