NYE ZOE

Prishenvendelse
Prøvekjør
Nå med 395 km rekkevidde (WLTP)

Nye Renault ZOE

Syv år etter lanseringen av det som har blitt Europas bestselgende elbil, lanseres nå nye ZOE! Med det nye Z.E. 50 batteriet (52 kWh) har nye ZOE nå hele 395 km rekkevidde etter den nye og strengere WLTP målemetoden.

En rekke nye førerassistentsystemer

Nye ZOE er utformet på en betydelig omarbeidet plattform. Det er for eksempel gjort innovasjoner med hensyn til chassis, motorytelse, bremsing m.m. Den elektriske infrastrukturen har blitt fullstendig omarbeidet for å få plass til en rekke nye førerassistentsystemer:

Trafikkskiltgjenkjenning Automatisk dimming av fjernlys Blindsonevarsling Bakkestartassistenten Auto-Hold Ryggekamera Filskiftevarsler og filholderassistent «Handsfree» parkering Parkeringssensorer foran, bak og på sidene Automatisk parkeringsbrems

395 km rekkevidde og AC/DC-lading

Nye ZOE har ikke bare større rekkevidde enn tidligere modeller, den er også optimert for motorveikjøring. Den nye 100 % Renault-produserte motoren på 100 kW* (tilsvarende 135 hk i en forbrenningsmotor) gir enda bedre kontroll og respons ved akselerasjon.

Motoren har et dreiemoment på 245 Nm og gir akselerasjon fra 0 til 100 km/t på under 10 sekunder. Nye ZOE har, i tillegg til en ny elektronisk girspak e-shifter, en ny kjøremodus (B-modus), som gjør at føreren nesten ikke trenger å bruke bremsepedalen. Nye ZOE kan dermed vise til en økt allsidighet og kjøreglede.

Nytt design

Nye ZOE har en rekke designendringer. Panseret har fått nytt design med tydelige konturer. Støtfangeren har fått et tydeligere preg med ny utforming og med krominnlegg i grillen og rundt tåkelysene.

I tillegg leveres nye ZOE med LED-hovedlykter. Disse nye hovedlyktene gjør ikke bare at bilen får et mer sportslig uttrykk, de gir også betraktelig bedre sikt. Det gir 75 % sterkere lys enn halogenlys med samme energiforbruk.

Takket være det nye multimediesystemet EASY LINK med 9,3"-skjerm, som er kompatibelt med Android Auto TM og Apple CarPlay TM, kan du lytte til spillelistene dine og benytte deg av favorittapene dine. Navigasjonssystemet er direkte tilkoblet TomTom, systemet sørger for at du hele tiden er oppdatert med trafikktetthet, værmeldinger, tilgjengelige ledige ladestasjoner m.m.

*Avhenger av versjon og utstyrsnivå

Økt allsidighet og kjøreglede

Nye ZOE har et Z.E. 50-batteri og en rekkevidde på 395 kilometer iht. WLTP . I tillegg til AC-lading (vekselstrøm) kan nye ZOE nå også hurtiglades på DC-ladestasjoner (likestrøm). På en DC-ladestasjon med en effekt på 50 kW lades nye ZOE nok på 30 minutter til at du kan kjøre 150 kilometer til *. Nye ZOE leveres også med en ny ladekabel for lading i både IT og TN-nettverk og som har både Schuko- (2,1kw) og Type 2- (3,6kw) kontakt.

*135hk-motoren leveres til utstyrsnivå Intens og Edition One

ZOE - 395 km rekkevidde (WLTP)

Utstyrsliste

Finn din Renault selger

Kenneth CaspersenSelger
Direkte:69 11 59 12
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60