Nye TRAFIC

Prishenvendelse
Prøvekjør

Nye TRAFIC

Velkommen til den nye arbeidsplassen din! Kupeen i den nye Renault TRAFIC er romslig og komfortabel med tre seter. Interiøret er utformet for å gi deg best mulig arbeidsforhold.

Nye TRAFIC kommer med et av markedets lengste lastlengder og volum og skilleveggen med lasteluke og vindu er standard på Nordic Line. Nye TRAFIC leveres med utvidet garanti på 5 år/ 200.000 km*.

*Garantien gjelder frem til det som inntreffer først av 5 år eller 200.000 km

• Nye TRAFIC kan nå leveres med EDC dobbelclutch automatisk girkasse.

• Nye TRAFIC har 14 oppbevaringsrom i kupéen med totalt over 90 l.

• Nye TRAFIC har en av markedets lengste lastelengder og finnes også som personbil med 9 seter.

• Fra 1.1.2018 har Renault TRAFIC garanti på 5 år / 200.000 km.

"Wide View" -speil

Som sjåfør i nye TRAFIC kan du nyte godt av optimal sikt og kjørekomfort. Med «Wide View»-skjermen (dødvinkelspeil), som er integrert i solskjermen på høyre siden, får du bedre sikt til sidene, og du kan se i blindsonen.

Forenkler hverdagen

Nye TRAFIC Nordic Line er designet for å fungere som et mobilt kontor, med oppbevaringsplass for bærbar PC og en stor flyttbar utklippstavle, alt for å forenkle arbeidsdagen.

Ny motor og girkasse

Nye TRAFIC er tilgjengelig med en ny 2,0-litersmotor og en ny EDC dobbelclutch automatisk girkasse fra tyske Getrag. Økt komfort, kraft og dreiemoment samt lavere drivstoffforbruk gir enestående kjøreglede og økonomi.

Lastelengde opptil 4,15 m

Nye TRAFIC har et av markedets lengste lastlengder og volum, noe som gir stor fleksibilitet for bruker. Lasteluken i skillevegen med vindu er standard på Nordic Line.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Kontakt oss for en varebilprat i dag!
Kenneth CaspersenSelger
Direkte:69 11 59 12
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60