Megane

Sport Tourer

Prishenvendelse
Prøvekjør

MEGANE Sport Tourer

En sporty versjon for kunder som ønsker seg litt ekstra spenning – eller et design som skiller seg ut. Det innbydende og behagelige interiøret samt et stort utvalg av førerassistentsystemer gir en tryggere og mer behagelig kjøreopplevelse.

Visste du at?

• Renault MEGANE Sport Tourer har et dynamisk design og er vakker og robust. Harmoniske og elegante proporsjoner, karakteristiske lykter som fungerer som utstillingsvinduer for bilens avanserte teknologi med forseggjorte detaljer.

• Bagasjerommet rommer hele 580 liter, og legger du ned baksetet har du inntil 1695 liter til rådighet! Legger du i tillegg ned ryggen på passasjersetet foran (kun BOSE Edition) kan du laste gjenstander på opptil 2,7 meter.

• Stort utvalg av førerassistentsystemer som blant annet: avstandsvarslig, nødbremsassistent, fartsgrensevarsler med trafikkskiltgjenkjenning, adaptiv cruise control, filskiftevarsler, automatiske nær-/fjernlys, blindsonevarsler, Easy Park Assist, ryggekamera og bakkestartassistanse.

• R-LINK 2 multimediasystem med navigasjon.

• 1. september 2017 trådte WLTP i kraft og erstatter gradvis den flere tiår gamle NEDC-sertifiseringsprotokollen.

Dynamisk design

Vakker og robust. Perfekte, dynamiske og markerte proposjoner og stor sporvidde som synliggjør det gode veigrepet.

"Head-up" display

For første gang i segmentet: head-up-display i farger (standard på BOSE EDITION).

R-LINK 2 med 8,7’’

Ved hjelp av multimediesystemet Renault R-LINK 2 kan du styre funksjoner som gjør kjøreturen enda mer spennende.

Innbydende og behagelig interiør

Ergonomiske, dype seter med setevarme. Forseggjorte detaljer. Harmonisk interiør der det polstrede dashbordet og dørene skaper en fin helhet.

Ekspressive lykter

Ekspressive lykter som står i stil til bilens øvrige teknologiske nivå: LED-lykter med Edge Light-teknologi og 3D-effekt. C-formet lyssignatur foran og lyssignatur med 3D-effekt som går tvers over hele bakpartiet. Skjøtene mellom karosseridelene er svært smale, de stramme og presise linjene på panseret peker fremover.

Brukervennlig og fleksibel

Renault MEGANE Sport Tourer har et stort bagasjerom, nærmere bestemt 580 liter. Med «Easy Break»-systemet kan du gjøre det enormt: Ved hjelp av to håndtak i bagasjerommet legger du automatisk ned baksetet, som har en oppdeling på 1/3 og 2/3. Legger du så ned det fremre passasjersetet får du en lastelengde på rekordlange 2,7 meter.

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Finn din Renault selger

Kenneth CaspersenSelger
Direkte:69 11 59 12