100% Elektrisk
100% Elektrisk

KANGOO MAXI Z.E

100% Elektrisk
Stille Motor

Kjøreglede

Nå utvides KANGOO-familien med et nytt medlem som verken støyer eller forurenser. Med 0 utslipp* og en helt stillegående motor får du en ny følelse av velvære. Med automatisk girkasse uten girskift kan du kjøre KANGOO Z.E. helt bekymringsløst. Maksimalt dreiemoment (226Nm) er tilgjengelig fra starten av akselerasjonen. *Ved kjøring
Oppbevaring

Samme egenskaper som KANGOO Express

Renault KANGOO Z.E. har de samme egenskaper som KANGOO Express. Lastevolum opptil 4 m³, en lastelengde på 2,1 m og en nyttelast på 625 kg.
Rekkevidde

Få lengst mulig rekkevidde

Faktorer som påvirker rekkevidden på bilen er kjørestil, topografi, hastighet og utvendig temperatur. Renault har derfor utviklet virkemidler som gjør at føreren kan ha bedre kontroll og få lengst mulig rekkevidde: Forvarmer som får temperaturen i bilen opp på et behagelig nivå, Eco-modus som begrenser energiforbruket, Ecomåler for batteriet som bidrar til eco-kjøring og gjenvinning av bremseenergi som lader batteriet.
Helelektrisk

Høyt kvalitetsnivå

En helelektrisk varebil, med de egenskaper og den plassutnyttelse som man er vant med fra «ordinære» varebiler. KANGOO Z.E., produseres på samme fabrikk som KANGOO Express (Maubeuge, nord Frankrike). KANGOO Z.E. har passert de tøffeste tester og blant annet batteriets plassering har vist seg å være svært gunstig, fordi det senker tyngdepunktet på bilen.

Visste du at?

| KANGOO Z.E. har en estimert rekkevidde på mellom 80 km og 125 km under norske forhold (170 km ihht. NEDC-normen). | Den er behagelig å kjøre og lades fullt opp på 6 til 8 timer. | Leveres med tilleggsvarmer og elektrisk forvarmer som standard. | Tilleggsvarmeren kan forlenge rekkevidden betydelig når det er lave temperaturer ute. | Tidsstyrt elektrisk forvarmer får temperaturen i bilen opp på et behagelig nivå. | Eco-mode forlenger rekkevidden med opptil 10 % ved å redusere ytelsen og dreiemomentet i elmotoren. | Setene bak kan legges ned for å få et nesten flatt gulv. | I 5 år eller 100 000 km garanterer Renault 70 % ladekapasitet på Lithium-Ion batteriet.

Finn din Renault selger

Kenneth CaspersenSelger
Mobil:46742774
Direkte:69127513
Bjørn EllingsenDaglig leder
Mobil:95911337
Direkte:69127512