Nye CAPTUR Plug-in hybrid

Elektrisk når du vil!

Prishenvendelse
Prøvekjør

Nye CAPTUR Plug-in hybrid

Med nye CAPTUR Plug-in hybrid sitter du trygt bak rattet i en bil fullspekket av teknologi, utstyr og komfort. Opplev en SUV tilpasset dine behov, med sømløse girskift og dynamisk kjøring. Dra på langtur med hele familien med et lavt drivstofforbruk på kun 0,15 l/mil eller kjør 100% elektrisk i inntil 65 km. Valget er ditt!

Elektrisk når du vil!

Nye CAPTUR Plug-in hybrid er utstyrt med et 9,8 kWh batteri og har i tillegg fordelene av hybrid-systemet: Bilen starter alltid på strøm for raskere respons og for å holde drivstofforbruket nede.

Hele 65 km elektrisk rekkevidde

Hele familien kan dra på langtur med et drivstofforbruk på kun 0,15 l/mil, men også kjøre 100% elektrisk i inntil 65 km. I ren elektrisk modus er toppfarten 135 km/t.

E-TECH Plug-in-teknologien: 150 patenter

Nye CAPTUR Plug-in hybrid drar nytte av avansert teknologi med fokus på energigjenvinning, og er direkte inspirert av Renaults F1-ekspertise. E-TECH Plug-in-teknologien er utviklet av Renaults ingeniører og inneholder over 150 patenter.

Romslig og praktisk

Med bedre plass og bedre utnyttelse av plassen sammenlignet med forgjengeren sitter man både komfortabelt og har godt med lagringsplass. Bakre seterad kan skyves hele 16 cm frem/tilbake etter behov. I tillegg er kneplassen i baksetene forbedret med 20 mm.

E-TECH Teknologi

Nye CAPTUR Plug-in hybrid er bygget som en elbil med alle fordelene til en hybrid. Ved å benytte deg av fordelene til E-TECH teknologi bidrar du til mer miljøvennlig og dynamisk kjøring, samtidig som du reduserer driftskostnadene dine. Opplev fordelen av E-TECH teknologi og frihet i hverdagen til å tilpasse kjøringen etter ditt behov med Multi-Sense.

Kombinerer kraften i en bensinmotor med økonomisk elektrisk drift

Med nye CAPTUR Plug-in hybrid kombineres det beste fra begge verdener. Opplev optimal ytelse, lavt drivstofforbruk og god akselerasjon med bilens 1,6 l bensinmotor og to elektriske motorer. En helt ny automatisk girkasse sikrer sømløs og 100% elektrisk oppstart før drivkraften fra de to andre motorene trer inn. Ønsker du derimot å kjøre 100% elektrisk videre, er valget ditt - et tastetrykk unna.

Effektiv lading

Med nye CAPTUR Plug-in hybrid har du et stort batteri som både kan lades under kjøring og på det ordinære strømnettet med Plug-in teknologi. Optimaliser turen og reduser energiforbruket med Multi-Sense. Pure-Mode velges for 100% elektrisk kjøring. For kombinasjon av alle tre drivlinjer, trykkes gasspedalen ned for aktivering av Sport-mode.

Design

Nye Captur er lett å kjenne igjen. Designelementer fra forgjengeren er videreført i kombinasjon med en rekke nye detaljer. Utvendig er Captur blitt 11 cm lengre og har fått et enda tydeligere SUV uttrykk. I tillegg er det en rekke muligheter for personlig tilpasning av fargevalg på interiørdetaljer og hele 19 ulike eksteriør fargekombinasjoner. Captur har virkelig et design til å bli glad av!

Kenneth CaspersenSelger
Direkte:69 11 59 12