CAPTUR

Prishenvendelse
Prøvekjør

CAPTUR

Renaults første SUV med storbyfølelse er smidig og elegant, både utvendig og innvendig. Med alt av Renaults kunnskap i ryggen går den nye veier når det gjelder design, komfort, utstyr og ikke minst kjøreglede!

Visste du at?

• Renault CAPTUR tar det beste av SUV-, kombi- og MPV-segmentene. Høy sittestilling fra SUV-segmentet, kompakt og lettkjørt fra kombi-segmentet, samt komfort og romslighet fra MPV-segmentet.

• Renault CAPTUR er tilgjengelig med todelt fargevalg på tak og karosseri.

• Renault CAPTUR er romslig, med et bagasjerom fra 377 til 450 liter, og likevel kompakt, med dimensjoner på 4,12 (L) × 1,77 (B) × 1,57 m(H).

• Høy bakkeklaring på 17 cm.

• Renault CAPTUR kommer med 2 bensinmotorer: TCe 90 med manuelt gir (139g CO2/km, 0,62l/mil) eller den helt nye TCe 150 EDC med dobbeltclutch automatgirkasse (146g CO2/km, 0,65l/mil).

• 1. september 2017 trådte WLTP i kraft og erstatter gradvis den flere tiår gamle NEDC-sertifiseringsprotokollen.

• Renault CAPTUR kommer med MEDIA NAV Evolution.

Oppbevaring

«Easy Life» skuff

Den store skuffen har kapasitet på elleve liter, nok til å romme både små og store ting.
Ekstra kurvelys

Ekstra kurvelys

Når du svinger, vil tåkelyset automatisk slå seg på i innersving for å gi deg best mulig oversikt. * Kun Intens.
Oppbevaring

Dashbord-oppbevaring

Integrert i dashbordet finner du nok et oppbevaringsrom, som passer perfekt til for eksempel mobiltelefon eller lommebok.
Oppbevaring

Bagasjeromsgulv

Gulvet kan plasseres i flere nivåer og løftes ut. Det kan også vendes, én side er i stoff og den andre i gummi*. Den gummibelagte siden kan vaskes med en svamp. * Kun intens

Klar til bykjøring

Jo bedre rustet man er, jo bedre kan man utforske omgivelsene. Alle omgivelser. For å gjøre det enklere for deg, selv når du tar Captur med på uventede eventyr, har vi tenkt på alt: Hva synes du om den tilkoblede berøringsskjermen Renault R-link, en motor med utmerket ytelse, bakkestartassistanse, seter med byttbare trekk og handsfree nøkkelkort. Skikkelig finurlige greier!

BILDEGALLERI

Utstyrsliste

Finn din Renault selger

Kenneth CaspersenSelger
Direkte:69 11 59 12
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60