MASTER


Renault MASTER

Renault MASTER legger lista enda høyere.


Smarte Løsninger

Kontor i bilen

Vribar plate (for f.eks. laptop) på passasjersetes ryggstøtte er standard på Grand Confort versjonene.

Motor

Fire motorer å velge mellom

Nye Renault MASTER kan tilby et større motorutvalg tilpasset den enkeltes behov. Tre motorer, 145, 165 (RWD) og 175hk med forsterket dynamikk. To ENERGY dCi-motorer, 135 og 165. Twin Turbo-teknologien gir høyere dreiemoment ved lave turtall og mer kraft samt et lavere drivstofforbruk, med fra 0,70 l/mil*. Disse to ENERGY-motorene er utstyrt med den beste teknologien, med Stop&Start og ESM (Energy Smart Management / gjenvinning av bremseenergi) *Forbruk og utslipp er godkjent i henhold til gjeldende bestemmelser.

Førerassistanse

ESP, Extended Grip, Bakkestartassistanse og tilhengerstabilisering

Den nye adaptive ESP, standard på alle versjonene, har blitt bedre med tre uvurderlige funksjoner: Extended Grip (forbedret trekkraft) gir bedre gripeevne på myke overflater som sand, leire eller snø. Bakkestartassistanse holder bremsen automatisk inne i to sekunder slik at føreren får tid til å akslerere. Tilhengerstabilisering oppdater svingninger og korrigerer dem. ESP sikrer at kjøretøyet er stabilt og registrerer lastenivået for å korrigere på en mest mulig effektiv måte.

Få plass til mer

Romslig lasterom

Med brede sidedører på 1270 mm kan europaller lastes sidelengs og bakdører i full høyde gir lastehøyder på opptil 1820 mm på H2 og H3-modellene.

Oppbevaring

Mange nyttige oppbevaringsrom

Passasjersete med to sitteplasser og ekstra oppbevaringsrom under setene og i fremdører er standard på Grand Confort versjonene.

Ergonomi

Kjøreglede i personbilklassen

Kjørestillingen er tilsvarende en personbil, den er ergonomisk og komfortabelt. I tillegg er det mange smarte løsninger.

God oversikt

"Wide View"-speil

Som sjåfør i nye MASTER kan du nyte godt av optimal kjørekomfort. Med Wide View-skjermen (dødvinkelspeil) som er integrert i solskjermen på høyre siden, får du bedre sikt til sidene, og du kan se i blindsonen.


Førerhuset

gir optimal sikt, svært  god betjeningsergonomi, justerbar kjøreposisjon, en rekke oppbevaringsmuligheter  lett  tilgjengelig. Med et lastevolum på opptil 14,8 m³ kan du raskt og effektivt laste og transportere hva det skal være.

Proff kjørebok for proffe sjåfører

Alle Renault varebiler leveres med ferdig montert elektronisk kjørebok. Det forenkler din hverdag og sikrer at din bedrift oppfyller myndighetenes krav til dokumentasjon.

Fastmontert GPS sikrer automatisk registrering av alle reiser. Dersom flere sjåfører skal benytte samme bil, blir reisene registrert på riktig ansatt. Vi benytter elektronisk kjørebok fra Guard Systems som er FG-godkjent av forsikringsselskapene.Visste du at?

  • Renault har vært Europas største varebilprodusent siden 1998.
  • Renault KANGOO, nye TRAFIC og nye MASTER er produsert i Frankrike.
  • Med brede sidedører på 1270 mm kan europaller lastes sidelengs i alle posisjoner, og bakdører i full høyde gir lastehøyder på opptil 1820 mm på H2 og H3-modellene.
  • Nye Renault MASTER er tilgjengelig i Norge med bakhjulsdrift.

Finn din Renault selger

Trykk på ønsket avdeling