Varebil Stor, større, størst

Topp moderne varebilrange med innovasjon og teknologi på alle områder.


Renault MASTER

Pris fra kr 342 352,- *


Renault MASTER legger lista enda høyere. TwinTurbo motorene og de mange nyskapende løsningene vil lette arbeidet i hverdagen. Med brede sidedører på 1270 mm kan europaller lastes sidelengs, og bakdører i full høyde gir lastehøyder på opptil 1820 mm på H2 og H3-modellene.


Renault TRAFIC

Pris fra kr 268 420,- *


Renault TRAFIC har dynamiske og robuste linjer, bra kjøreegenskaper og TwinTurbo motorer. Førerhuset er et mobilt kontor der alt tilkoblet utstyr integreres perfekt. TRAFIC har en av markedets lengste lastelengder og finnes også som personbil med 9 seter.
Renault KANGOO Z.E.

Pris fra kr 221 980,- *


Best på el-varebilmarkedet med 270 km rekkevidde (NEDC). Nye KANGOO Z.E. er den eneste elektriske varebilen som leveres med både varmepumpe, elektrisk forvarming og tilleggsvarmer som standard. Den har samme nyttelast og volum (3-4 m3) som dieselutgaven av KANGOO.

Renault KANGOO Express

Pris fra kr 159 521,- *

Renault KANGOO kan leveres med 3 seter foran! Praktisk, komfortabelt og økonomisk. Renault KANGOO tilpasser seg de fleste yrker med 3 eller 4 m3 lasteplass og 3 seter foran. KANGOO er designet for å spare deg for tid og energi ved lasting og lossing. Tillatt tilhengervekt m/brems 1050 kg – nyttelast inntil 768 kg.


Proff kjørebok for proffe sjåfører

Alle Renault varebiler leveres med ferdig montert elektronisk kjørebok. Det forenkler din hverdag og sikrer at din bedrift oppfyller myndighetenes krav til dokumentasjon. Fastmontert GPS sikrer automatisk registrering av alle reiser. Dersom flere sjåfører skal benytte samme bil, blir reisene registrert på riktig ansatt. Vi benytter elektronisk kjørebok fra Guard Systems som er FG-godkjent av forsikringsselskapene.

*Pris eks. mva. , frakt og levering. Forbehold om trykkfeil.


Ta kontakt med en av våre selgere for kampanjetilbud eller spørsmål

Kurt Kvello

Daglig leder

Foto: Kurt Kvello
Kenneth Caspersen

Selger

Foto: Kenneth Caspersen
Bjørn Ellingsen

Bruktbilansvarlig

Foto: Bjørn Ellingsen