OM OSS

Best på bil med kvalitet i alle ledd

VI I BILBUTIKK1 ER STOLTE AV Å VÆRE LAND ROVER-FORHANDLER. VI FØLER STOLTHET AV Å KUNNE TILBY DEG SOM KUNDE LAND ROVER SINE PRODUKTER OG SERVICETJENESTER. VI BESTREBER Å KUNNE GI DEG OG DIN BIL DEN SERVICEN DU TRENGER OG FORTJENER, SLIK AT VI KAN HOLDE DIN LAND ROVER/RANGE ROVER I SAMME TILSTAND SOM DA DEN FORLOT UTSTILLINGSHALLEN.

Bilbutikk1 Follo avd. Sarpsborg ligger i Glomveien 5, ved Nettbuss. Vi har vært Land Rover forhandler i Sarpsborg siden mars 2018. I tillegg til å selge nye og brukte Land Rover, har vi også delelager og bilverksted som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Land Rover.

Ansatte: 12

Awards: Årets Land Rover verksted 2017

Bilbutikk1 er, med omsetning på ca. 1,1 mrd, en av Østfolds største bilgrupperinger.

Vi har seks avdelinger fordelt i Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, Indre Østfold og Follo og er forhandler av Volvo, Kia og Renault.

I tillegg til salg av biler har vi autoriserte verksteder som utfører periodisk kjøretøykontroll og andre verkstedtjenester. Våre delelagre har til en hver tid et godt utvalg av deler og tilbehør.

Bilbutikk1 Fritid er forhandler av fritidskjøretøy som ATV, UTV og snøskutere fra Artic Cat, Access Motor og Hisun.

I Moss har vi også Bilbutikk1 Dekkhotell med god kapasitet

Historikk:

Selskapet ble etablert i Moss 6. juni 1991 under navnet Svendsen & Harstad Auto. I 1997 ble Fjellberg Bilsenter i Fredrikstad kjøpt opp og i i 1998 fulgte Sarpsborg Auto etter. I 2004 ble alle avdelilngene samlet under et felles firmanavn: Bilbutikk1. I 2006 fikk vi en avdeling i Follo og i 2015 tok vi over Volvo agenturet i Indre Østfold. Høsten 2016 åpnet vi enda en avdeling i Sarpsborg som forhandler Renault, Land Rover, Jaguar og fritidskjøretøy.

Andre medlemmer i Bilbutikk1 er Skade og Lakk, Moss Billakkering, BilRessurs og Easy Rent Herzt.