Range Rover Velar

Prøvekjør
Komfort

Komfortabel og avslappende kupé

Fra Sports Command Driving Position, frontruteprojeksjon (Head-up Display) og to 10" HD berøringsskjermer til individuelle, skyvbare armhvilere og konfigurerbart stemningslys - alle detaljer er nøye utvalgt for å skape en raffinert og moderne kjøreopplevelse.
Teknologi

Matrix-laser LED-hovedlys

Disse tøffe Matrix-laser LED-hovedlysene (ekstrautstyr) har en lyskvalitet tilnærmet dagslys, noe som gir svært god belysning og reduserer førertretthet. Ved hastigheter over 80 km/t, forbedres sikten med så mye som 550 m ved hjelp av laserteknologien. Adaptive Driving Beam bruker et frontmontert kamera for å registrere møtende biler og manipulerer fjernlyset ved å skape «skygger» rundt bilen eller bilene foran slik at du kan fortsette å bruke fjernlyset på veien uten å blende andre veibrukere.
Ytelse

8-trinns automatgirkassene

De 8-trinns automatgirkassene er fininnstilt av Land Rovers ingeniører for å kombinere smidige girskift med superrask respons. Girskiftene er nesten umerkelige.
Egenskaper

Vading

Range Rover Velar har en vadedybde opptil 650 mm. Wade Sensing (ekstrautstyr) bruker sensorer i sidespeilene for registrere når vannivået når bilens maks. vanndybde. Kontrollsystemet leverer informasjon i sanntid og er spesielt nyttig etter mørkets frembrudd.
Komfort

Komfort og brukervennlighet

I samarbeid med de verdenskjente designerne og håndverkerne hos Kvadrat, kan du velge mellom stoff av høy kvalitet og semsket skinn i en rekke fargekombinasjoner som et alternativ til skinn. Disse moderne og vakre tekstilene er tilgjengelig på alle modeller.
Komfort

Klimaseter

Bilen kan leveres med klimaseter foran og oppvarming av de ytre setene på andre seterad for optimal komfort uansett temperatur. Dette gjør at både fører og passasjerer kan stille inn ønsket temperatur uavhengig av hverandre.
Design

Eksteriørdesign

Range Rover Velar leder an innen progressiv design. Bilen har det anerkjente flytende taket og den kontinuerlige livlinjen fra Range Rover, og en enkelhet som oser av selvsikkerhet og individualitet. Særpregede designdetaljer fra støtfangeren foran til bak på bilen vekker oppsikt uansett hvor du er.

INTERIØR

Kupeen i Range Rover Velar oser av elegant enkelhet. Fra innstillbart stemningslys til delte, skyvbare armhvilere - alt er utformet og utviklet for at du og passasjerene kan slappe helt av.

INNOVASJON

Fra de kapasitive betjeningsknappene på rattet til to 10” berøringsskjermer, frontruteprojeksjon (Head-Up Display) og Matrix-laser LED-hovedlys med signaturkjørelys, er Range Rover Velar utstyrt med det siste innen design, innovasjon og teknologi.

Motorer

Fra uanstrengt og skarp akselerasjon til bedre drivstoffeffektivitet og lavere CO2-utslipp - alle motorer i Range Rover Velar er optimalisert. De nye, lette I4- og V6-motorene i aluminium leverer responsvillig kjøring der bilens automatgir leverer raske girskift sammen med enestående akselerasjon og ytelse.

RANGE ROVER VELAR

Den avantgardistiske Range Rover.

Utstyrsliste

Kontakt oss i dag!
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593