RANGE ROVER SPORT

Prøvekjør
Alsidighed

5 + 2

Bilen har plass til syv personer, der to av setene oppbevares under gulvet i lasterommet (ekstrautstyr). På denne måten opprettholdes det romslige bagasjevolumet og andre seterad kan skyves 100 mm frem og tilbake for enkel adgang.
Komfort

Elektrisk berøringsfi solskjerm

For å hindre at kupeen overopphetes og minimere bruken av klimaanlegget, aktiveres den elektriske solskjermen automatisk når passasjerene har forlatt bilen og dørene låses. Den elektriske berøringsfrie solskjermen* kan også aktiveres ved hjelp av intuitiv bevegelsesstyring slik at føreren kan konsentrere seg om veien. *Standard med panoramatak.
Komfort

Seter med massasjefunksjon

For enda bedre komfort for fører og forsetepassasjer kan du velge forseter i Semi-Aniline skinn med 22-veis justering, minnefunksjon og massasjefunksjon.
Design

Stemningslys

Svært komfortabel. Meget praktisk. Det rene og moderne interiørdesignet kompletteres med oppgradert stemningslys og Touch Pro Duo.
Ytelse

Adaptive Dynamics

Dette systemet skaper en perfekt balanse mellom kjøreegenskaper og komfort via kontinuerlige variable demperinnstillinger. Adaptive Dynamics overvåker bilens bevegelser opptil 500 ganger i sekundet, reagerer systemet både på førerens handlinger og veiforholdene for å gjøre kjøringen så komfortabel som mulig.
Teknologi

LED hovedlys

Pixel-laser LED hovedlys med signatur kjørelys gir et optimalt lysbilde med laserteknologi som leverer fem ganger bedre belysning enn med standard LED lys. Systemet aktiveres i hastigheter over 80 km/t. Når det ikke registreres lys fra motgående kjøretøy, lyser det opp over 500 m av veien foran.

RANGE ROVER SPORT PHEV

Den ladbare hybridbilen (PHEV) leverer en enestående og raffinert opplevelse og klasseledende kjøreegenskaper fra Range Rover Sport både på veien og i terrenget. PHEV sørger for at Range Rover Sport akselererer fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder og har en toppfart på 220 km/t.

HJULOPPHENG

De overlegne kjøreegenskapene er ytterligere forbedret med den nyeste utgaven av elektronisk luftfjæring* som gir svært god hjulartikulering og balanse. I Range Rover Sport SVR er du sikret høy ytelse med SVR sportslig hjuloppheng som er optimalisert for høy ytelse og enestående kjøreegenskaper.

*Ekstrautstyr for SD4-motor som er utstyrt med et uavhengig, spiralfjærbasert hjuloppheng som standard.

TOUCH PRO DUO

Touch Duo Pro med to 10” HD berøringsskjermer viser deg for eksempel navigasjonsveiledning på den ene skjermen samtidig som du kan justere mediainnstillingene på den andre skjermen.

RANGE ROVER SPORT

Den smidigste og mest dynamiske Range Roveren.

Utstyrsliste

Kurt KvelloDaglig leder
Mobil:92252051
Direkte:69127511
Bjørn EllingsenSelger
Mobil:95911337
Direkte:69127512
Bjørn SyversenPersonlig Service Tekniker
Robin EriksenPersonlig Service Tekniker
Rene Sunde GundersenMekaniker
Terje BjerklundVerkstedsjef
Direkte:69127510