RANGE ROVER PLUG-IN HYBRID

Prøvekjør
Lading

Hjemmelading

Våre plug-in hybrid-modeller kan fullades fra et vanlig strømuttak eller en IEC-kontakt. Bilen kan lades over natten og er fulladet på kun 7 timer og 24 minutter, noe som gir 51 km med utslippsfri kjøring. Installasjon og bruk av veggboks vil redusere ladetiden ytterligere.
Lading

Offentlig lading

Hvis du trenger å lade din plug-in hybrid når du ikke er hjemme, kan du bruke offentlige ladestasjoner. Du finner disse på servicestasjoner langs motorveien, på bensinstasjoner og offentlige parkeringsplasser.
Lading

Veggboks til hjemmebruk

Våre nøye utvalgte veggboksleverandører og montører vil sørge for at alt arbeid utføres i henhold til de høyeste standardene. Den robuste veggboksen kan installeres på et egnet sted som er mest praktisk for deg. Ta kontakt for mer informasjon.
Kjøreegenskap

Regenerativ bremsing

Regenerativ bremsing bruker elmotoren til å innhente kinetisk energi under bremsing, og konvertere denne til elektrisk energi som brukes til å lade batteriet. Denne prosessen starter i det øyeblikket du fjerner foten fra gasspedalen og under bremsing.
Kjøreegenskap

Stillegående kjøring

Vår mest stillegående Range Rover noensinne. Range Rover Plug-in Hybrid leverer en virtuelt sett helt stillegående kjøring i elbilmodus. Dette gir en sømløs overgang mellom bensinmotoren og elmotoren for optimalt raffinement og en avslappet følelse i bilen.

INTEGRERT DESIGN

Alle designaspekter ved vår plug-in hybrid er nøye vurdert som f.eks. integreringen av ladeporten i frontgrillen for å gi enkel tilkobling og tilgang til ladekabel uten at det går på bekostning av Range Rover sitt ikoniske design.

KOMPROMISSLØST DESIGN

Plug-in hybrid-modellene har like høyt raffinement som alle andre Range Rovere. Materialer av høy kvalitet, flotte detaljer, og teknologier som Touch Pro Duo og interaktivt førerdisplay.

ENESTÅENDE KJØREEGENSKAPER

Range Rover har alltid vært synonymt med enestående og stabile kjøreegenskaper, og dette gjelder også for plug-in hybrid-modellene. Elibilmodus gir enestående kontroll i lave hastigheter og opprettholder Range Rover sin klasseledende vadedybde.

RANGE ROVER PLUG-IN HYBRID

Vår mest innovative drivlinje noensinne.

Utstyrsliste

Kontakt oss i dag!
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593