DISCOVERY

Prøvekjør
Design

Førsteklasses detaljer

Det attraktive interiøret er en moderne utgave av de klassiske designelementene i Discovery der de horisontale og vertikale linjene møtes på dashbordet. Bruken av førsteklasses skinn, trefinér og lister i metall sammen med utsøkt håndverk skaper en moderne og personliggjort oase.
Design

Panoramatak

Panoramaglasstaket er ekstrautstyr og gir en følelse av romslighet og naturlig lys strømmer inn i kupeen, inkludert tredje seterad. Det herdede glasset er sotet for å opprettholde en komfortabel temperatur i kupeen. Elektrisk drevet solskjerming gir også økt privatliv og skygge.
Teknologi

Meridian™ Audio

Land Rover samarbeider med Meridian™, en verdensledende aktør innen lydteknologi og digital lydbehandling, for å utvikle avanserte lydsystemer med 10 og 16 høyttalere til den helt nye Discovery. Begge disse lydsystemene har dynamisk volumkontroll for å hindre uønsket støy i kupeen.
Komfort

Klasseledende beinplass

Alle passasjerer i den helt nye Discovery sitter komfortabelt med god beinplass. På andre seterad er beinplassen på hele 954 mm mens tredje seterad har komfortable 867 mm beinplass. Det er god plass i bilen til syv voksne personer.
Brukervennlighet

Hill Descent Control

Hill Descent Control (HDC) hjelper føreren med kontrollerte nedstigninger i bratte bakker ved å opprettholde jevn hastighet og bruker bremsene separat på hvert hjul.

MOTORER

Den helt nye Discovery leveres med en rekke imponerende diesel- og bensinmotorer med høy ytelse, raffinement og effektivitet. Drivlinjene inkluderer nyeste generasjon høyeffektiv 3,0 liter turboladet dieselmotor, Ingenium dieselmotorer og V6 supercharged 340 hk bensinmotor som optimaliserer kraftleveringen.

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro tar konnektivitet og underholdning i de helt nye Discovery HSE og HSE Luxury-modellene til et helt nytt nivå med en 10” HD berøringsskjerm. Systemet har et rent og moderne design med fantastisk visuell tilfredsstillelse og lydopplevelse, inkludert «Plug-and-Play» med USB-porter som fungerer som et ekstra oppbevaringsrom for filmer og musikk samt ladepunkter for flere enheter.

OVERLEGENT REFFINEMENT

Form, funksjon og finesse i skjønn forening har skapt en av Land Rovers mest uimotståelige biler noensinne. Bilens eksteriørdesign er en revolusjonerende, moderne utgave av Discovery for neste generasjon med enestående raffinement og vakre, skulpturerte flater.

DISCOVERY

Klasseledende terrengegenskaper, tilhengervekt og vadedybde.

Utstyrsliste

Kontakt oss i dag!
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593