Nye Defender

I stand til å gjøre store ting

Prishenvendelse

"Den nye modellen vil representere 70 år med innovasjon og forbedring; til ære for bilens historie med høy pålitelighet samtidig som den er en Defender for det 21. århundre."

STANDARD

Den inneholder våre hittil tøffeste materialer som er testet til sine grenser. Defender er konstruert for optimal standard og varighet.

EGENSKAPER

Defender sine egenskaper. Den håndterer ekstremt terreng og tar deg trygt frem i alt fra den urbane jungelen til sanddyner og iskalde miljøer.

DESIGN

Dette er design med utvilsom integritet. Og enestående vilje.

INNEBYGD TEKNOLOGI

Utstyrt for det 21. århundre, med våre mest intuitive teknologier som sikrer at den er praktisk,intuitiv og brukervennlig.

LAGET FOR TØFFE TAK

Unik selvbærende karosseriarkitektur bidrar til at Defender er den tøffeste og sterkeste bilen vi noen gang har bygd

OVERVINNER ALT

Defender tar deg trygt fram. Den nye Defender er skapt for eventyr i all slags terreng, og er botimot uslåelig.

DESIGNET. SOM INGEN ANDRE

Alt ved Defender oser av selvtillit; fra holdningen til dens sofistikerte overflater.

INNOVATIV TEKNOLOGI

Som smarttelefonen din, gir Pivi Pro deg all relevant informasjon med et øyekast.

BILDEGALLERI

Kontakt oss i dag!
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593

*Off-road-sekvenser på dedikerte områder med tillatelse. Utfordrende off-road-kjøring krever opplæring og erfaring. Fare for personskade og bilskade. Kjør aldri utover dine ferdigheter. Sjekk alltid ruten, dekket, underlaget og utkjøringen før du kjører inn på tilfrosset terreng.

Tallet som er oppgitt er NEDC2 -kalkulert fra produsentenes offisielle WLTP-tester i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Tall fra den virkelige verden kan avvike. Tallene for CO2 og drivstofføkonomi kan variere avhengig av dekkutsrustning og hva slags ekstrautstyr som er montert. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. Så kan det foretas en en korrekt skattebehandling. Se WLTP-tallene

WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne det standardiserte drivstrofforbruket og CO2 -utslippene for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne nye testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.*