RANGE ROVER

VELAR PLUG-IN HYBRID

Modellen lanseres nå som

plug-in hybrid, med en helelektrisk

rekkevidde på opptil 53 km.

Den mellomstore luksus-SUVen, har siden lansering i 2017, fylt gapet mellom populære Range Rover Evoque og Range Rover Sport, og tilbudt kunder over hele Norge den perfekte balansen mellom design og teknologi. Nå, med mulighet for helelektrisk kjøring, er modellen enda mer relevant, effektiv og bærekraftig, og et nytt og bedre valg for norske kunder.

Den nye 2,0- liter firesylindrede P400e plug in hybrid modellen, kommer med 405hk fra en 300hk bensinmotor, og en 105kW elektrisk motor. 0-100km/t tar nå bare 5,4 sekunder, og batteriet kan lades til 80% på 30 minutter med en DC lader.

Modellen kommer med integrerte digitale skjermer, utstyrt med Land Rovers infotainment-system Pivi Pro. Det intelligente og intuitive systemet, forvandler hele den teknologiske opplevelsen av Velar. Pivi Pro er designet for brukervennlighet, med ny grafikk og raskere respons, for økt sikkerhet i bilen. Færre tastevalg gjør at du som fører ikke lenger trenger å ta fokuset vekk fra veien når du skal benytte deg av for eksempel navigasjonssystemet. Med tilgang til programvareoppdateringer «over-the-air» trenger du heller ikke besøke en forhandler for de nyeste oppdateringene.

Nye Range Rover Velar lanseres med en rekke avanserte førerassistansesystemer og kameraer, for en tryggere og mer behagelig kjøretur. Med Active Road Noise Cancellation, fjernes vei,- og dekkstøy, med en minimumsreduksjon på 4 desibel. Systemet er til og med i stand til å justere lydnivået på musikken som spilles inne i bilen basert på antall passasjerer og plasseringen inne i bilen. Teknologien gjenkjenner plassering utfra setebeltebruk, og spiller musikk der det faktisk sitter noen. Å streame musikk har heller aldri vært enklere. For aller første gang er Spotify inkludert i det nye infotainment-systemet, og du kan koble til flere telefoner samtidig ved hjelp av Bluetooth.

Range Rover Velar 21MY gir mulighet for enda flere kundevalg, som kontrasttak og 20-tommers felger. Den særegne spesialutgavemodellen R-Dynamic SE er også tilgjengelig i Lantau Bronze, en helt ny metall-lakkfarge. Modellen kan også leveres med nye Hakuba Silver, Santorini Black og Eiger Grey.

Modellen har forventet levering i Norge i februar 2021.
Kontakt oss i dag!
Bjørn EllingsenDaglig leder
Direkte:69 35 50 60
Jan Espen SpydevoldSelger
Direkte:950 25 222
Ulf Petter PedersenNæring/Salg
Direkte:906 68 593