Om Oss

Best på bil med kvalitet i alle ledd

Vi i Bilbutikk1 er stolte av å være Kia-forhandler. Vi føler stolthet av å kunne tilby deg som kunde Kia sine produkter og servicetjenester. Vi bestreber å kunne gi deg og din bil den servicen du trenger og fortjener, slik at vi kan holde din Kia i samme tilstand som da den forlot utstillingshallen.

Bilbutikk1 Fredrikstad ligger i Stabburveien 1 ved siden av McDonald. Vi har vært Kiaforhandler siden 2010. I tillegg til å selge nye og brukte Kia, har vi også delelager og bilverksted som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Kia.

Antall ansatte: 18

Awards:

Årets markedsprestasjon 2011 Årets markedsprestasjon 2012 Årets selger (Frode Hansen) 2015 Platinum Prestigious Kia Dealer 2016 Årets forhandler 2016 Årets bruktbilforhandler 2016

Daglig leder Freddy Mass

Freddy Mass har jobbet i Bilbutikk1 Fredrikstad siden begynnelsen av 2006. Da startet han som selger av nyttekjøretøy. I 2008 gikk han over til å være salgsansvarlig før han i 2013 tok over som daglig leder. Freddy Mass er levende opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø og at alle kunder skal føle seg godt ivaretatt.

Bilbutikk1 er, med omsetning på ca. 1 mrd, en av Østfolds største bilgrupperinger.


Vi har seks avdelinger fordelt i Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, Indre Østfold og Follo og er forhandler av Volvo, Kia og Renault.

I tillegg til salg av biler har vi autoriserte verksteder som utfører periodisk kjøretøykontroll og andre verkstedtjenester. Våre delelagre har til en hver tid et godt utvalg av deler og tilbehør.

Bilbutikk1 Fritid er forhandler av fritidskjøretøy som ATV, UTV og snøskutere fra Artic Cat, Access Motor og Hisun.

I Moss har vi også Bilbutikk1 Dekkhotell med god kapasitet.

Historikk:


Selskapet ble etablert i Moss 6. juni 1991 under navnet Svendsen & Harstad Auto. I 1997 ble Fjellberg Bilsenter i Fredrikstad kjøpt opp og i i 1998 fulgte Sarpsborg Auto etter. I 2004 ble alle avdelilngene samlet under et felles firmanavn: Bilbutikk1. I 2006 fikk vi en avdeling i Follo og i 2015 tok vi over Volvo agenturet i Indre Østfold. Høsten 2016 åpnet vi enda en avdeling i Sarpsborg som forhandler Renault og fritidskjøretøy.

Andre medlemmer i Bilbutikk1 er Skade og Lakk, Moss Billakkering, BilRessurs og Easy Rent Herzt.