KIA Stinger

Prøvekjør
Oppbevaring

God plass

Den lange akselavstanden gir en romslig kupé. Her har du og inntil fire passasjerer masse plass til å slappe av og nyte turen. I bagasjerommet med et volum på 406 liter kan du frakte lange gjenstander. Det er bare å legge ned baksetet, som kan deles i forholdet 60:40.
Midt i synsfeltet

Head-Up Display

Fra førersetet kan du se viktig informasjon på supervisjon-displayet. Head-Up Display viser kjøreinformasjon, som fartsgrenser og navigasjonsinformasjon, slik at du ikke trenger å ta blikket bort fra veien.
Oppkobling

Alltid på nett

Kia Connected Services fra TomTom sørger for nyttig informasjon på turen.1,2 Du kan holde kontakten med omverdenen og har tilgang til nyttig informasjon på 8"-berøringsskjermen. Multimediesystemet støtter også Android Auto™ og Apple CarPlay™3,4, som lar deg bruke telefonfunksjoner og spille favorittmusikken din mens du hele tiden har oppmerksomheten rettet mot trafikken.
Førerstøtte

360° kamera

Det intuitive 360° kameraet med dynamisk guiding setter sammen fire vidvinkelbilder fra kameraer foran, bak og på sidene av bilen. Det gjør at du kan se omgivelsene i fugleperspektiv når du parkerer eller kjører under 20 km/t.
Kvalitetslyd

Harman Kardon®-lydsystem

Harman Kardon®-lydsystemet med 15 høyttalere med en effekt på 720 watt leveres som ekstrautstyr, og gir førsteklasses lydkvalitet i bilen. Subwooferen som er montert under forsetene, Clari-Fi™-teknologi og QuantumLogic™-Surround Sound Technology sørger for krystallklar lyd.
Motor

Skapt for å imponere

Gran Turismo er synonymt med enestående kjøreytelser. 3.3 T-GDi V6-motoren i Stinger GT har 370 hk og en 8-trinns automatgirkasse som gir ekstra sportslige opplevelser på veien. Et elektronisk styrt fjæringssystem og Launch Control bidrar også til dette.
AWD

Suveren trygghet og kontroll

Veien kan være full av overraskelser, men firehjulsdriften i Stinger gjør deg godt forberedt på det du møter rundt neste sving. Systemet fordeler dreiemomentet dynamisk og sørger dermed for godt veigrep og høy stabilitet. Det gir en trygg og god kjøreopplevelse for alle i bilen uansett vær- og veiforhold.

Bli med på spennende reiser

Med Stinger blir enhver tur en opplevelse. Evnen til å skape en slik innlevelse – enten du gir deg i kast med lekne svinger eller kjenner på akselerasjonen – skyldes arbeidet som er gjort av eksperter. Alle aspekter er nøye tilpasset hverandre, fra bakhjulsdriften via bilens balanse og aerodynamiske form, til den råsterke motoren.

Len deg tilbake og nyt kjøreturen

I Stinger gir lang akselavstand en romslig kupé, dermed kan alle nyte komforten. Setene foran er utstyrt for maksimal komfort og støtte med elektriske innstillinger. Sittekomforten er garantert, enten du er på vei til jobb eller har gitt deg i kast med en langtur.

Panorama soltak Soltaket i glass er enkelt å operere med et knappetrykk for tilt- og skyvefunksjon.

Komfortabelt bak Stinger byr på sjenerøs takhøyde i baksetet sammen med romslig skulderbredde og beinplass for å kunne strekke ut.

Finn en Stinger som passer deg

Med inspirasjon fra klassisk Gran Turismo og bygget med nyeste teknologi for høye ytelser, garanterer alle Stinger-modellene en uvanlig opplevelse: Fra Sport med slående design inn- og utvendig, GT Line som er enda mer raffinert og sporty, til GT med den svært kraftfulle twin-turbo V6-motoren og de mest eksklusive detaljene.

Utstyrsliste

Frode HansenKiaansvarlig / Selger
Direkte:69355011
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025