SPORTAGE

Prøvekjør
Garanti

7-Års Garanti

Kia har de siste årene vært et av Norges raskest voksende bilmerke. Det har vi blitt ved å tilby våre kunder god service, jevnlige produktinnovasjoner og en fabrikkgaranti på hele 7 år/150.000 km.
Design

Barsk SUV stil

Fra panser til bakluke fremstår den helt nye Sportage som en ekte SUV. De høyt plasserte hovedlyktene og den lave, brede grillen som gir fronten et imponerende og kraftfullt uttrykk. De svingende linjene og de skarpe detaljene skaper en dynamisk sideprofil. Hekken har klart definerte linjer og et harmonisk karosseriarbeid møter de kraftige baklyktene – et utseende du ikke glemmer.
Teknologi

Tilkobling

Uansett hvor du har tenkt deg, er det greit at alle tilkoblingsmuligheter er til stede. Fleksibelt bruk og lademuligheter for alle apparater via USB og AUX-kontakter på frontkonsollen finner du i den helt nye Kia Sportage. Venner og familie ombord vil elske USB-kontakten for hurtiglading til de som sitter bak. Med Bluetooth ® kan du ringe eller spille musikk.
Nyt opplevelsen

Myk akselerasjon

Gled deg over det beste fra både manuelle og automatiske girkasser med dual-clutch girkassen 7-DCT. Du får en raskere og mykere akselerasjon, større kvikkhet, og lavere forbruk. Skiftehendlene på rattet gir deg en racing-følelse ved fingertuppene.
Nytt Design

Dynamisk Design

Din gode smak gjenspeiles hver gang du setter deg inn bak rattet på den helt nye Kia Sportage. Konstruert og bygget I Europa, med en oppsiktsvekkende sideprofil, skulpturert sportslig front med Kias signaturgrill, og kromdetaljer rundt vinduene. De kraftfulle baklyktene runder av designet med stil og eleganse.
Kjøredynamikk

En solid SUV

Off-road og på vei – nyt full frihet og kontroll, uansett hvor ferden går i din helt nye Kia Sportage. Avanserte SUV-egenskaper med firehjulsdrift som kontinuerlig reguleres i forhold til kjøreforholdene for å gi grep på grovt, løst- eller glatt underlag. Systemet bidrar også til økt stabilitet ved kjøring i sving.
Teknologi

JBL Lydanlegg

I den helt nye Kia Sportage kan du lytte til din favorittmusikk med topp lydgjengivelse. Systemet, som inneholder Clari-fi TM teknologi for optimal gjengivelse, har åtte JBL høyttalere og tilkobling for MP3.
Komfort

Panorama Soltak

Den helt nye Kia Sportage kan utstyres med et panorama soltak som gir ekstra opplevelser på enhver tur.
Ryggekamera

Ryggekamera

Øyne bak på bilen? Det er nettopp dette du har tilgjengelig når du rygger med din helt nye Kia Sportage. Ryggekameraet gir deg en fullstendig oversikt gjennom å vise bildet, sammen med dynamiske hjelpelinjer, på navigasjonsskjermen, og hjelper deg sikkert på plass.
Nytt Design

Påkostet Interiør

Overraskelsene omgir deg inne i den helt nye Kia Sportage. Materialer med myke overflater, høy kvalitet og oppmerksomhet overfor selv den minste detalj lar deg se og føle forskjellene. Selv det nye ergonomiske dashbordet er helt orientert mot føreren – med alt perfekt plassert for å kunne betjenes med letthet. Slik at du kan rette all oppmerksomhet mot trafikken.
Komfort og Allsidighet

God plass bak

Uansett hvilket utstyr dine seneste eventyr krever, er det godt plass til dette i den helt nye Kia Sportage. Med baksetene i normalstilling er volumet 491 liter, og det kan økes til inntil 1480 liter når hele baksetet er nedslått. Gjennom å senke bagasjeromsgulvet vinner du ytterligere 12 liter plass til shopping, sportsutstyr, eller noe annet.
Sporty Sportage

GT Line

Med sin oppsiktsvekkende metallgrill, de iskubeformede LED tåkelyktene og de doble ekosrørene, slår den helt nye Sportage GT Line fast hvem det er som er sjefen i gaten. Den sportslige signaturen av matt krom og iøyenfallende 19” lettmetalfelger.

Ren kjøreglede

Med nye Kia Sportage skiller du deg ut, uansett hvor du er. Enten du tråkler deg gjennom bytrafikken, beveger deg på en skogsbilvei, på motorveien eller står parkert i oppkjørselen hjemme, byr Kia Sportage på den perfekte kombinasjonen av sportslighet og stil. Designet og produsert i Europa, med sitt distinkte og innovative formspråk og slående detaljer, byr både Sportage og Sportage GT Line på ren kjøreglede.

Du vil ikke bare se forskjellen. Du vil føle den

nteriøret, med materialer som er myke å berøre, påkostede overflater og fokus på selv de minste detaljer, er nettopp så komfortabelt som du kan forestille deg. Fra de elegante setene til bruken av materialer med høy kvalitet gjennom hele kupéen, mangler det ikke på detaljer som får deg til å føle deg hjemme. Den nye ergonomiske førerplassen er orientert mot sjåføren – med alt perfekt plassert for å kunne ses eller betjenes. Mens den øvre delen av dashbordet byr på en informasjonssone i øyehøyde, gir den nedre delen enkel og logisk betjening av alle funksjoner. Det hele i en attraktiv blanding av innovasjon, komfort og design.

Vi har tenkt på alt, så du slipper å gjøre det

Bildegalleri

Frode HansenKiaansvarlig / Selger
By:Fredrikstad
Mobil:91866625
Direkte:69355011
Ola JægerBruktbilansvarlig
By:Fredrikstad
Mobil:91534474
Direkte:69355025
Linda JensenSalgssekretær
By:Fredrikstad
Direkte:69355005

Utstyrsliste

Leveringsklare biler