e-SOUL

Prøvekjør

UVO CONNECT APP

UVO-appen kan brukes på både Android- og Apple-smarttelefoner. Her finner du blant annet informasjon om bilens status og kjøreturene dine. Appen kan også brukes til å fjernstyre funksjoner når du ikke er i bilen. e-Soul er klargjort for UVO-appen som lanseres i Norge på et senere tidspunkt.

8" headup-display

Kia e-Soul ivaretar trafikksikkerheten med et praktisk headup-display. Viktige kjøredata som hastighet, sikkerhetssymboler og kjørerute vises på et glasspanel over rattet.

Campingmodus

Campingmodus gjør det mulig å bruke batteristrøm uten at motoren er i gang. Du kan dermed bruke USB-porter, 12V uttak, kupébelysning, lyd- og klimaanlegg.

10,25" navigasjonsskjerm

Navigasjonssystemet har en stor og oversiktlig berøringsskjerm på 10,25", som viser kjøreruter, snarveier og andre nyttige opplysninger. Herfra kan du også styre det avanserte lydanlegget fra JBL® med åtte høyttalere og Clari-Fi™-teknologi. 7 års abonnement på kartoppdateringer holder systemet oppdatert.

Kjøreegenskaper

For å oppnå mer effektiv kjøring og videre øke batteriets rekkevidde, er e-Soul utstyrt med nyeste generasjons regenerativ bremsing og to ulike funksjoner for bedre å imøtekomme kjøreforholdene. Ved å velge én-pedalskjøring, eller ved å holde venstre hendel bak rattet inne i minimum 0,5 sekunder, kan bilen bremse ned til full stopp uten å tråkke inn bremsepedalen. Ved å slippe hendelen, eller aktivere den høyre hendelen, vil systemet returnere til normale innstillinger igjen.

Ytelse

Med batteripakken på 64 kWh går 0 til 100 km/t på bare 7,6 sekunder.

Utstyrsliste

Frode HansenKiaansvarlig / Selger
Direkte:69355011
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025