SOUL ELECTRIC

Prøvekjør
Rekkevidde

Energieffektivitet

Effektivitet er nær hjertet av Soul Electric. Bilen sparer strøm eller lader batteriene med en rekke systemer for å oppnå maksimal rekkevidde. Du kan programmere bilen til å forvarme mens den lader, noe som forlenger kjørelengden på kalde vinterdager.
Interiør og komfort

Delikate overflater

Kupeen i den nye Soul Electric preges av delikate overflater og avrundede konturer. Her finner du også eksklusive dekorelementer laget av miljøvennlige materialer. Instrumentene er tydelige og intuitive. Via infotainmentsystemet kan du kontrollere bilens ladestatus, finne avstand og rute til nærmeste ladestasjon, justere klimaanlegget og velge musikk til kjøreturen.
Eksteriør

Fargekombinasjoner

Kia Soul EL kommer med en to-tone fargekombinasjoner, LED kjørelys, og iøynefallende frontlykter og baklykter.
Design

Tøft design

Møt Kia Soul Electric, den første helelektriske nullutslippsbilen fra Kia. Soul Electric har det lille ekstra. Med eksklusiv og frisk styling, LED-kjørelys og iøynefallende front- og baklykter inntar du veien med stil.

Kjøreegenskaper

I Kia Soul Electric opplever du ren kjøreglede. Den effektive motoren har høy effekt og høyt dreiemoment, imponerende akselerasjon fra 0 til 100 km/t og en topphastighet på 145 km/t. Med en rekkevidde på inntil 250 km og null CO2-utslipp er den dessuten et smart og miljøvennlig valg. Smidige kjøreegenskaper, lavt tyngdepunkt og minimal kjørestøy sørger for fremragende stabilitet og kjørekomfort.

Senter for informasjon

Kia Soul EV har alt: navigasjonssystem med 7-års kartoppdatering, ryggekamera, MP3-spiller og DAB radio. Godt synlige skjermer på instrumentpanelet og midtkonsollen gjør det enkelt å overvåke alt fra ytelse til batterilading.

Bildegalleri

Sikkerhet

Kia Soul er fulladet med utstyr. Stabilitetsprogram(VSM) bidrar til at bilen holder seg stabil ved bremsing. Bakkestartassistenten(HAC) hindrer bilen i å rulle bakover. BAS(bremseassistentsystem) reduserer bremselengden betraktelig. Elektronisk stabilitetskontroll(ESC) reduserer hjulspinn. Virtuell motorlyd spiller en varsellyd slik at fotgjengere kan høre deg komme.

Frode HansenKiaansvarlig / Selger
Mobil:91866625
Direkte:69355011
Ola JægerSelger
Mobil:91534474
Direkte:69355025
Linda JensenSalgssekretær
Direkte:69355005

Utstyrsliste