RIO

Prøvekjør
Solid og Trygg

Aktiv Sikkerhet

Er du forberedt på vanskelige kjøreforhold? Det er den nye Kia Rio, og med elektronisk stabilitetskontroll (ESC), VSM stabilitetssystem og bakkestartassistanse (HAC) som standardutstyr, får du hjelp til å styre unna potensielle farer.
Interiørkomfort

Komfort og Allsidighet

Nyt kvalitet, stil og utstyr på et premium nivå. Forsetene er oppvarmede og har en ergonomisk form, dashbordet har myk overflate, og detaljer som oppvarmet ratt, automatisk klimaanlegg og et overraskende rommelig interiør bidrar til å skape en mer komfortabel kjøretur.
Teknologi

Tilkoblingsmuligheter

Hvor godt tilkoblet er du? Et høykvalitets infotainment-system lar deg spille din favorittmusikk fra CD-spilleren, din MP3-spiller eller iPod via USB-kontakten. Det er også Bluetooth ® for å ringe eller streame musikk handsfree, og en AM/FM radio med RDS funksjon eller DAB holder deg informert om begivenhetene.
Design

Klar for livet ditt

Den nye Kia Rio er designet for å snu hoder - på alle måter. Imponerende å se på, har nye Rio mye å tilby: Et nivå av komfort og utstyr utover hva du forventer i denne klassen, samt avansert teknologi og sikkerhet kombinert med lave driftskostnader.
Design

Eksteriørdesign

Den nye Kia Rio pirrer sansene dine. Fra grillens spesielle signatur til det muskuløse hekkpartiet, er dette en bil som blender deg med spennende og dynamiske detaljer. Sjekk ut de nydesignede 17" lettmetallfelgene og den nyeste LED-teknologien i kjørelysene, baklyktene og sidespeilene.
Garanti

7-Års Garanti

Kia har de siste årene vært et av Norges raskest voksende bilmerke. Det har vi blitt ved å tilby våre kunder god service, jevnlige produktinnovasjoner og en fabrikkgaranti på hele 7 år/150.000 km.

Først i klassen!

Rio kommer med det siste innen sikkerhetsteknologi og er først i sin klasse med automatisk nødbremesystem med fotgjengergjenkjenning.

Eksteriør.

Nye Rio har et skarpt design, med lenger panser, lenger akselavstand og en markant c- stolpe. Dette gir et mer modent og balansert uttrykk enn forgjengeren. Kias "tigernose" signaturgrill er smalere og lengre.

Motorvalg.

Rio leveres med Kias nyeste 1.0-liters turbo bensinmotor med 100 HK eller 120 HK, en 1.25 og en 1.4-liters bensinmotor, samt en 1.4-liters dieselmotor med 70 HK eller 90 HK.

Interiør.

Interiøret er moderne og ergonomisk utformet, og kupéen virker bredere og mer romslig, med rette linjer i designen. Dashbordet er tiltet mot føreren, og i senter sitter et helt nytt infotainmentsystem med berøringsskjerm hvor man styrer radio, navigasjon og alt av tilkobling. Interiøret kommer i sort eller grått, med tilvalg i rødt.

Finn din Kia Selger

Frode HansenKiaansvarlig / Selger
Direkte:69355011
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025