OPTIMA SW PLUG-IN HYBRID

Prøvekjør
Optima Plug-in hybrid

Innovativt Design

Nye Kia Optima Plug-in hybrid er skapt for å skape stor oppmerksomhet. Her har våre designere brukt sin ekspertise til å blande stil, bærekraft og den seneste hybrid-teknologien. Gjør deg klar til en plug-in hybrid du ikke har sett maken til.
Teknologi

Tilkoblet Underveis

Kia’s Connected Services er basert på TomTom med Android Auto™ og Apple CarPlay™ 3/4, og gir direkte tilgang til værmeldinger, trafikkinformasjon og informasjon om fartsgrenser. (Krever Smart-telefoner med datatilgang for å aktiveres.)
To Motorer, en oppgave

Paralell System

Sømløst skift mellom bensin og strøm – eller bruk en kombinasjon av begge. Et regenererende bremsesystem konverterer kinetisk energi til ladestrøm for batteriet. Bilen er utstyrt med en 220V kontakt og har en Type 2 ladekabel for enkel lading.
Drive Wise

Parkeringsassistent

Den smarte parkeringsassistenten (SPAS) bruker sensorer til å bedømme om en parkeringsplass er stor nok, og styrer deretter bilen inn. Alt du gjør er å betjene gasspedalen, skifte gir og bremse. På monitoren får du et 270° bilde av det som skjer rundt bilen.
Imponerer fra alle vikler

Design

Med sin aerodynamiske eleganse byr denne praktiske og velformede bilen på sporty linjer. Gled deg over en godt opplyst vei foran deg og lavt energiforbruk med LED frontlyktene. De eco-blå detaljene i grillen reflekterer den miljøvennlige grunntanken.
Harman/Kardon

Avansert Lydanlegg

Hopp inn og hold takten! Et 490 watt Harman/Kardon premium lydanlegg med høy effekt, 10 høyttalere, separat forsterker og et Clari-Fi system for optimal lydgjengivelse.
Teknologi

Trådløs Mobillader

Hvis batterinivået på din smart-telefon blir lavt, er det bare å legge telefonen på et spesialområde på midtkonsollen. Ladingen starter uten bruk av kabler eller kontakter.
Garanti

7-Års Garanti

Kia har de siste årene vært et av Norges raskest voksende bilmerke. Det har vi blitt ved å tilby våre kunder god service, jevnlige produktinnovasjoner og en fabrikkgaranti på hele 7 år/150.000 km.

Miljøvennlighet med et nytt utseende.

Som en miljøvennlig hybridbil er Optima gjerrig på forbruk og utslipp, men raus når det gjelder stil. Dynamiske linjer og sporty dimensjoner slår an tonen, og sørger for at Optima Plug-in Hybrid imponerer fra enhver synsvinkel.

Hybrid-ytelser på et høyt nivå.

Optima Plug-in Hybrid beviser at det er mulig å redusere utslipp, men likevel levere gode ytelser. Takket være sin avanserte drivlinje greier den å balansere effektivitet med dynamikk gjennom raskt å skifte fra elektrisk drift til hybrid-modus (elmotor og bensinmotor samtidig) – både i bytrafikk og på motorveien.

Avanserte detaljer som skaper trygghet.

Bildegalleri

Finn din Kia Selger

Frode HansenKiaansvarlig / Selger
Direkte:69355011
Ola JægerBruktbilansvarlig
Direkte:69355025